Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj pezsgőt inni a saját esküvőmön? (vagy azzal koccintani)
Figyelt kérdés
Nem szeretem az alkoholt. Sem a pezsgőt, sem a bort, se semmi ilyesmit. Nagyon...fura lenne ha én nem azzal koccintanék a saját lagzimon? Vagy nem illik?2015. márc. 10. 14:27
11/22 anonim válasza:
Biztos lehet mással is, hiszen házasodnak terhesen is, nekik meg az állapotuk miatt se ajánlott az alkoholfogyasztás.
12/22 Case válasza:
A Te lagzid, neked kell jól érezned magad. Koccints azzal, amivel Te akarsz. Vgy ne is koccints. Olyankor a többiek nem számítanak. :)
13/22 anonim válasza:
Én is utálom a pezsgőt, kocicntásnál elintéztem, hogy almalé szódával felöntve. A kutya se vette észre :)
14/22 anonim válasza:
Koccintani ünnepeken pezsgővel szoktak.
De ha te nem akarsz, akkor ne csináljátok.
15/22 anonim válasza:
Mi is alkoholmentes pezsgővel fogunk koccintani.
16/22 anonim válasza:
Terhes voltam. Almalével koccintottam.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Én is a gyerekpezsgőre gondoltam. :)
2015. márc. 10. 16:08
18/22 anonim válasza:
Nálunk szalagavatón volt koccintás, vettünk egy csomó pezsgőt, meg valamennyi alkoholmentes pezsgőt. Az is rendes pezsgő volt, BB vagy Törley, csak alkoholmentes, aki akart azzal koccintott.
Ha meg az íze miatt nem szereted, akkor meg kölyökpezsgő, vagy igazából bármi amit szeretsz. A vendégeknek meg legyen már tökmindegy hogy mit iszol :D Érezd jól magad :)
19/22 anonim válasza:
Amióta a Törley gyártja az alkoholmentes pezsgőit, a mi családi ünnepeink is meg vannak mentve. Mert valaki nem iszik, valaki vezet, ez meg lecsúszik. Koccints azzal, amivel akarsz.
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, az íze miatt. :)
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. márc. 10. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!