Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Senkinek semmi nem tetszik!
A vendégeknek nincs beleszólásuk. Megkapkák a helyet és időpontot és ha szeretnének, akkor eljönnek. Kéretik x dátumig leadni a részvételi szándékukat.
A többi részletet nem kell velük megosztani. Mi a bajuk? Ha húsleves lesz, akkor nem megyek? Ha lila virágok lesznek, akkor nem megyek? Vagy mi? Csináljatok egy normális ültetést, hogy a nem szimpik ne kerüljenek egymás mellé és kész. Ha nem mennek el, akkor kezd valóra válni az álmod, egyre kevesebben lesznek. Azért gondolj bele abba,hogy neked is jobb lenne, ha az esküvődön olyan emberek lennének, akik fenntartás nélkül elfogadják azt, amit te magatoknak megálmodsz és ahogy szeretnéd. Mi a fene joguk van beleszólni bármibe is? Még anyós és anyuka lehetnek, akik belekotyognak. A szülők szeretnek beleszólni, a saját álmaikat megvalósítani, ha már nekik nem sikerült. Ezt lehet szépen elmondani nekik. Úgyis te leszel, aki bármit megrendel és kifizet, tehát az lesz, amit te akarsz, ti akartok. Az viszont szép gesztus, ha valami tanácsukat megfogadjátok. Vagy a szülőknek szánt csokorba azt a virágot rakod, ami neki a kedvence.
Mindenhol van ilyen. Nekem sógornőm és húgom mondogatta mindig, hogy ez, meg az miért így lesz, ez miért nem lesz, stb, anyukám a helyszín kérdését erőltette (volt egy hely, ami neki nagyon tetszett, nekünk semennyire). Én pedig mindenkivel közöltem, hogy a sajátjukat úgy szervezik/szervezték, ahogy nekik jól esett, a mienk pedig olyan lesz, amilyet mi szeretnénk. Pont.
Az elején volt egy kis duzzogás, aztán beletörődtek.
Anyósodnál megtettetek mindent, ami rajtatok múlott, innen az ő felelőssége minden.
A kérdésed az volt, mit tennék a helyedben.
Hát én a párommal együtt eltervezném, megszervezném, meghívnám, akit gondolok - és aki megjegyzést tesz, annál azonnal élesen közölném, hogy ez lesz! Ha akar, jön, ha nem akar, nem jön, döntse el.
Nem hatna meg. Akinek nem tetszik, nem jelenik meg és kész. (Nincs meghívva). Hidegen hagy a rinyálás.
A mindig másoknak akarsz megfelelni sosem jutsz egyről a kettőre. A ti esküvőtök, olyat rendeztek amilyet akartok. Pár idióta miatt ne fújjátok le az ebédet. Max kicsit kevesebben lesztek - nagy ügy. Kevesebbe kerül:) Mi is csak 17-en voltunk. 7 meghívott nem jött el. Nem hiányoztak különösebben. Csak unokahúgom aki beteg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!