Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Senkinek semmi nem tetszik!
akinek nem tetszik, megmondanám, hogy köszönöm, akkor meghívás visszavonva, viszlát
ne idegeskedj, mond ezt és csesszék meg!
Na de miert kell minden reszletet szetkurtolni. A ti eskuvotok, megszervezitek, ahogy tetszik, vendgek meg vannak hivva, eljonnek, megkoszonik, aztan hazamennek. Nem igy csinaljatok?
Milyen bunko banda, hogy ha nem tetszik nekik, akkor nem jonnek?
Az esküvő után úgyis ti ketten lesztek a szűk család, kezdjetek el már most így gondolkodni. Akinek nem tetszik valami, az ne menjen el, tojni rá. Egyébként nálunk is morogtak az elején, aztán volt egy pont, amikor azt mondtam, egyedül csináljuk végig és ők majd a végeredményt láthatják csak. Senki nem látott/tudott semmit, utólag meg nyilván nem volt nyafogás, egyrészt minek, másrészt jó volt minden. :)
Egyébként ha két tanúval szeretntek esküdni, akkor tegyetek úgy nyugodtan. Senkinek, emmi köze nincs hozzá. :) Sok boldgoságot! :)
Szanalmas nepseg! Mar azon idegeskednek, hogy mit fognak zabalni?
Oruljenek, hogy ott lehetnek! Az ilyen gondolkodast sosem fogom megerteni.
VAgy lehet, hogy nem er ra kedves anyos???
Mikor van az eskovo? Holnap?
Nálunk ezek voltak:
- ha nem lesz húsleves, nem megyek
- ha nem hozzám öltözik a többi koszorúslány, akkor hogyan fogunk kinézni
- ha nem lesz dobostorta, akkor eljön a világvége
- mi az, hogy nem lesz menyasszonytánc, az márpedig kell
- hogy néznél ki fátyol, tiara, kesztyű nélkül, az márpedig kell
- xy-t meg kell hívni
- kifizetem a zenekart, de nehogy már dj legyen
- nem viheted el felvarratni a menyasszonyi ruhád alját, örülj, hogy már itt van
- micsoda dolog, hogy a vőlegény fekete ingben lesz
stb…
28 fős lakodalom. Mindenki jól érezte magát, de én még 4 év elteltével is úgy gondolok rá, mint valami horrorra. Inkább utazzatok el egy másik városba, és a nászúttal egybekötve legyetek ott egy hetet. A többiek meg le vannak ….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!