Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azoknak akiknek nincs apukajuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak akiknek nincs apukajuk, hogy vonulnak be?

Figyelt kérdés

En mindig ugy kepzeltem el hogy apukammal vonulok be a templomba.

De ha valakinek nincs apukaja akkor egyedul megy be? Vagy hogyan?

2015. márc. 1. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
engem anyu kísért :)
2015. márc. 1. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Anyukám is így volt, mikor apuval házasodtak. Ők ketten együtt vonultak a tanácsba és a templomba is.

Egyébként nincs szabály arra, hogy kivel kell bevonulni, sőt egyébként még bevonulni sem kötelező a templomba.

2015. márc. 1. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Engem ugyan nem érint szerencsére, remélem, nem is fog, de biztos nem vonulnék be senki mással, inkább egyedül. Az is egyfajta tisztelgés lenne, hogy igenis ott van az ő megüresedett helye, és senki nem pótolhatja.
2015. márc. 2. 01:59
 14/19 anonim ***** válasza:
(Természetesen ha azért nem lenne jelen, mert nem jó a viszonyunk, a család bármely más férfitagja kísérne, az előző kommentemben leírt helyzet elhalálozás esetén állna fenn)
2015. márc. 2. 02:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Én a nagybátyámmal mentem volna de több mint 10év után rendeződött a kapcsolatunk édesapámmal,így vele fogok, de a templomi a tanúm a nagybátyám lesz.
2015. márc. 2. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem nagypapám kísért.
2015. márc. 2. 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Volt olyan árva menyasszony, akit az édesanyja kísért. Jobban illene egy férfi kísérő, nagypapa, nagybácsi, vagy vőfély.
2015. márc. 2. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a násznagyommal megyek majd be :(
2015. márc. 5. 18:42
 19/19 anonim ***** válasza:
én nem igazán szeretem az édesanyámat, sajnos nagyon nem is vagyok büszke rá, nincs miért (alkoholista, elviselhetetlen, züllött alak), így ha kényszerítenének, akkor se vele mennék. A keresztapámat nem nagyon ismerem, 2x találkoztunk, de nem is beszélgettünk. Én vagy az apósjelöltet, vagy a párom testvérének a fiát fogom megkérni. Még nem döntöttem. Viszont a főasztalon nagyon vívódok :S apa helyére senkit nem akarok ültetni, de anyámat muszáj, hiszen nem verem nagy dobra az ismerősök között, hogy legszívesebben el se hívnám az anyámat. Neki pedig van pasija, így azon agyalok, hogy elválasszam-e őket, hogy a pasija a vendégek között ül, anyám meg mellettem, vagy ültessem oda apa helyére. Hát nem tudom, én nem tudnám elviselni, hogy egy másik férfi ül az apukám helyén :((((
2015. márc. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!