Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak akiknek nincs apukajuk, hogy vonulnak be?
Figyelt kérdés
En mindig ugy kepzeltem el hogy apukammal vonulok be a templomba.
De ha valakinek nincs apukaja akkor egyedul megy be? Vagy hogyan?
2015. márc. 1. 17:15
2/19 anonim válasza:
Én régebben énekeltem templomi kórusban, így esküvőkön is. Nem kizárólag az apa kísérte be a menyasszonyt, akkor sem, ha volt. Több verziót volt szerencsém látni, egyedül, párral, koszorús lányokkal, anyukával, apóssal, a pár a pap két oldalán... stb.
3/19 anonim válasza:
anyuka,após,nagybácsi,fiútestvér,unokatestvér
4/19 anonim válasza:
Násznagy. Nálunk az a keresztapa szokott lenni.
5/19 anonim válasza:
Nekem kicsi koromban meghalt apukám sajnos. A bátyám kísért be, de szóba került a keresztapám is.
6/19 anonim válasza:
Engem a nagybatyam fog bekiserni :)
7/19 anonim válasza:
Engem az öcsém kísért be,mert apukám sajnos nem élt már az esküvőnkkor. Ha nincs fiútestvéred,szerintem az a legjobb,ha vagy a vőlegényeddel,vagy egy férfi rokonoddal vonulsz be. Szerintem ne anyukád kísérjen, a menyasszonyhoz jobban illik a férfi kísérő.
8/19 anonim válasza:
Hát, én inkább választanám anyukámat, aki felnevelt, mint egy ritkán látott rokont, akinek az az előnye, hogy fütyije van.
10/19 anonim válasza:
én a férjemmel mentem be igaz csak az anyakönyvvezetőhöz. Templomi esküvőnk nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!