Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ötletnek tartjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Kicsi családias esküvőt tartunk párommal, max 40-45 fővel amiben a szűk család, barátok és azok párjai vannak benne, és már el van tervezve, hogy lakodalom nem lesz csak egy kis megvendégelés délután.

Az ételek olyanok lesznek, amihez leülni sem muszáj, persze lesznek székek meg asztalok, de inkább olyan állófogadás szerűt képzeljetek el, pici tányérokkal, meg falat ételekkel, salátával, kis húsokkal, töltött bigyókkal, sütivel.

És pénzt kérni nem szeretnénk, ajándék nem kell, úgyis mellé nyúlna pár ember, mi meg ide oda tesszük, mert nem tudjuk mit csináljunk vele. Arra gondoltam, hogy a meghívóban megfogalmaznánk, hogy ajándéknak annak örülnénk a legjobban, ha mindenki elkészítené a kedvenc vendégváró ételét, ez lehet sütitől kezdve kutyafüléig minden, és hozza el, hogy mindenki megkóstolhassa. A receptjét is örülnénk ha leírná. Ez olyasmi, mint a batyus annak ellenére, hogy nem lenne batyus teljesen mert mi is készülnénk kajával.

Egy család meg úgyis egyféle ételt hozna, tehát max 5-6 féle plusz kaja lenne. Így csomagolhatunk is sütit, ha úgy van.

Szerintetek? Vagy hülyeség? Hogy fogalmaznátok meg?

2015. febr. 20. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet, de semmiképp sem a meghívóba írnám, azt nem erre találták ki. Egy meghívó legyen rövid, konkrét, és ne egy litánia arról, hogy mit szabad és mit nem.

Egyszerűen egy telefonhívás vagy személyes látogatás alkalmával beszéljétek meg a meghívottakkal, hogy hogyan szeretnétek elintézni az étel részét. Mivel a vendégek szinte mindegyike közvetlen rokonotok, úgy is beszéltek velük.

2015. febr. 21. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csinálnám,h azt kérném h a hölgyek egy tálca süteményt, urak meg egy üveggel a kedvenc italukból hozzanak.

Csak sóssal,üditővel és hidegtállal készülnék, mert akkor így biztos lesz 20 tálca sütemény és alkohol is olyan, amit a vendégek szeretnek. Sütiből szerintem még pakolni is maradna, de így biztos lehettek abban, hogy mindenből elég lesz. Italok meg ha megmaradnak, azt el lehet fogyasztani másik családi bulikon, nem romlik meg.

A ti ötletetekkel az a baj, h lehet hoznak 6 tálca fasírtgolyót ehetitek hetekig, főleg ha a hidegtálban is az lesz.

2015. febr. 21. 12:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Eredetileg összeírtam pár süti fajtát, de lehet jobb lenne így. Az a baj,hogy magamból indulok ki, és én pl. sütit nem tudok sütni, de minden mást nagyon finomra csinálok. Akárhány sütivel próbálkoztam, tiszta katasztrófa volt. Ezért nem kérném, hogy csak sütit hozzanak, mert van akinek ez gondot okoz.
2015. febr. 22. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Akinek nem megy a sütés rendelhet egy tortát vagy vehet cukrászdában is aprósüteményt, azért azt könnyebb beszerezni, mint egy hidegtálat. Esetleg kfizetheti jól sütő rokonnak az alapanyagot és akkor a sütni tudó rokon két tálcával süt valamit, nem eggyel.

Egyszerűbb torta van már 3-4ezer Forintért is, az igazán nem durva kiadás ajándékra.

2015. febr. 23. 14:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Áhh ez így már nem annyira tetszik, mert elvesztené a... nem is tudom micsodáját... varázsát? Én szeretném az ő kis titkos receptjüket megkóstolni :) nekem is van olyan dolog, amit különösen jól csinálok, és ez a mini pizzás batyu.
2015. febr. 25. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!