Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ötletnek tartjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Kicsi családias esküvőt tartunk párommal, max 40-45 fővel amiben a szűk család, barátok és azok párjai vannak benne, és már el van tervezve, hogy lakodalom nem lesz csak egy kis megvendégelés délután.

Az ételek olyanok lesznek, amihez leülni sem muszáj, persze lesznek székek meg asztalok, de inkább olyan állófogadás szerűt képzeljetek el, pici tányérokkal, meg falat ételekkel, salátával, kis húsokkal, töltött bigyókkal, sütivel.

És pénzt kérni nem szeretnénk, ajándék nem kell, úgyis mellé nyúlna pár ember, mi meg ide oda tesszük, mert nem tudjuk mit csináljunk vele. Arra gondoltam, hogy a meghívóban megfogalmaznánk, hogy ajándéknak annak örülnénk a legjobban, ha mindenki elkészítené a kedvenc vendégváró ételét, ez lehet sütitől kezdve kutyafüléig minden, és hozza el, hogy mindenki megkóstolhassa. A receptjét is örülnénk ha leírná. Ez olyasmi, mint a batyus annak ellenére, hogy nem lenne batyus teljesen mert mi is készülnénk kajával.

Egy család meg úgyis egyféle ételt hozna, tehát max 5-6 féle plusz kaja lenne. Így csomagolhatunk is sütit, ha úgy van.

Szerintetek? Vagy hülyeség? Hogy fogalmaznátok meg?

2015. febr. 20. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ötletnek nem rossz, de mégis furcsa. Én inkább csak annyit kérnék, hogy valamilyen családi receptet, amit nagyon szerettek, vagy nagyon titkos volt hozzanak.
2015. febr. 20. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem pedig jó ötlet. Végre egy pár, akik nem a rokonsággal akarják fizettetni az életkezdésüket. Megfogalmazás? Mivel egy nem szokványos esküvő félreértésekre ad okot, a legjobb lenne mindenkinek szóban is elmondani, hogy ajándékként szépen becsomagolva saját magukat kéritek az ünnepségen, és a menüt is rendhagyóan képzeltétek.
2015. febr. 20. 17:54
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszik az ötlet. Biztosan mindenki talál valami újat, és talán jobban ismerkednek is.
2015. febr. 20. 18:07
 4/15 A kérdező kommentje:

Szerintem az lesz, hogy kiküldjük a meghívókat a szép szöveggel, aminek az alján ott lesz a telefonszám, meg amúgy is bele van fogalmazva, hogy ha jönnek, akkor értesítsenek minket, tehát logikus, hogy hagyok ott telószámot, főleg, hogy már változott párszor, nem biztos, hogy mindenkinél a friss van meg.

És ha felhívnak, hogy jönnek vagy nem, akkor mondanánk, hogy milyen "nászajándékot" szeretnénk.

A baj, hogy ha valaki nem tud sütni főzni, akkor meg neki okozunk fejtörést, hogy mégis mit hozzon :) Mondjuk nekem az is mindegy, ha chipset hoz házi mártással, amit a netről lesett, csak érezze jól magát, és ne úgy menjen el, hogy "basszus, de gagyi volt".

2015. febr. 20. 18:16
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Azért valami zenéről jó lenne gondoskodni, mert ha összejönnek ennyien lehet hogy egy-két táncot szívesen ellejtenének.
2015. febr. 20. 19:23
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Mi se kertunk naszajandekot, penzt. Amikor megkerdeztek, hogy akkor megis mit hozzanak, azt mondtuk, hogy hozzanak olyan konyvet, amik szamukra fontos, amit szeretnenek velunk megosztani, ami valami miert fontos nekik, vagy amirol eszukbe jutunk nekik. Imadunk mind a ketten olvasni, es nagyon klassz meglepetesnek bizomyultak a konyvek. Erdekes volt meglesni, hogy kitol melyiket kaptuk. Persze mindegyikhez volt egy kis idezet, egy kis magyarazkodas, hogy miert eppen azt hoztak. Nagyon orultunk mindnek! Talan a sutni, fozni nem tudo rokonsagnak felajanlhatjatok ezt a verziot. :)
2015. febr. 20. 19:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy nem lesz zene :D Lesz zene, csak nem mulatós. Vagy ha mulatós lesz, akkor mi nem megyünk :D
2015. febr. 20. 19:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, mi is olvasós pár vagyunk :)
2015. febr. 20. 19:41
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
A hatos válaszolónak az ötlete nagyon tetszik! :)
2015. febr. 20. 20:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Páromnak is tetszik, csak fél, hogy Szürke ötven árnyalatát kapunk :D Bocs a rajongóktól, nem személyes :D
2015. febr. 20. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!