Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletnek tartjátok?
Kicsi családias esküvőt tartunk párommal, max 40-45 fővel amiben a szűk család, barátok és azok párjai vannak benne, és már el van tervezve, hogy lakodalom nem lesz csak egy kis megvendégelés délután.
Az ételek olyanok lesznek, amihez leülni sem muszáj, persze lesznek székek meg asztalok, de inkább olyan állófogadás szerűt képzeljetek el, pici tányérokkal, meg falat ételekkel, salátával, kis húsokkal, töltött bigyókkal, sütivel.
És pénzt kérni nem szeretnénk, ajándék nem kell, úgyis mellé nyúlna pár ember, mi meg ide oda tesszük, mert nem tudjuk mit csináljunk vele. Arra gondoltam, hogy a meghívóban megfogalmaznánk, hogy ajándéknak annak örülnénk a legjobban, ha mindenki elkészítené a kedvenc vendégváró ételét, ez lehet sütitől kezdve kutyafüléig minden, és hozza el, hogy mindenki megkóstolhassa. A receptjét is örülnénk ha leírná. Ez olyasmi, mint a batyus annak ellenére, hogy nem lenne batyus teljesen mert mi is készülnénk kajával.
Egy család meg úgyis egyféle ételt hozna, tehát max 5-6 féle plusz kaja lenne. Így csomagolhatunk is sütit, ha úgy van.
Szerintetek? Vagy hülyeség? Hogy fogalmaznátok meg?
Szerintem az lesz, hogy kiküldjük a meghívókat a szép szöveggel, aminek az alján ott lesz a telefonszám, meg amúgy is bele van fogalmazva, hogy ha jönnek, akkor értesítsenek minket, tehát logikus, hogy hagyok ott telószámot, főleg, hogy már változott párszor, nem biztos, hogy mindenkinél a friss van meg.
És ha felhívnak, hogy jönnek vagy nem, akkor mondanánk, hogy milyen "nászajándékot" szeretnénk.
A baj, hogy ha valaki nem tud sütni főzni, akkor meg neki okozunk fejtörést, hogy mégis mit hozzon :) Mondjuk nekem az is mindegy, ha chipset hoz házi mártással, amit a netről lesett, csak érezze jól magát, és ne úgy menjen el, hogy "basszus, de gagyi volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!