Ti ezt jó ötletnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok,albérletben lakom, egy ilyen életképtelen lánnyal lakom egy szobában.Most láttam egy hirdetést,hogy egy szobát adnak ki családi házban egy személy részére,ez nekem tetszik,mert egyedül sokkalta jobban érezném magam,jobban tudnék önállósodni,meg lenne egy kis magánéletem is,nem kéne megosztanom senkivel se a szobám.2012. márc. 25. 09:41
1/5 fúróferkó válasza:
A te pénzed ,te jogod,te lehetőséged,te döntésed hol és hogyan laksz.
2/5 anonim válasza:
persze, de adj neki egy hónapot találni valakimást a helyedre.
3/5 anonim válasza:
Egyetemista koromban én is rutinos albérletező voltam. A kérdés ebben az esetben csak az, hogy a házban ott lakik a család is vagy fiataloknak van kiadva az egész. Én soha nem laktam olyan helyen ahol ott élt a főbérlő is (pontosabban az első albim ilyen volt. Akkor tanultam meg a leckét...). Akármilyen rendes, tiszta, csendes vagy előbb utóbb(tisztelet a kivételnek) lesznek ellentétek abból, hogy mit, hogy és mikor lehet. Az meg egyértelmű, hogy ha van rá lehetőséged legyen saját szobád!
4/5 anonim válasza:
Hát ha egyedül sokkal jobban érzed magad, akkor nem biztos, hogy nyerő ötlet családi házba költözni. Ott feltehetően még több ember van, talán gyerekek is, nyugtod az nem lenne.
Inkább keress normális lakótársat, ha az egyedüli albérlet nem megoldható. Vagy olyan albit, ahol saját szobád lenne.
5/5 anonim válasza:
Családi házban sokkal többre jön ki a rezsi.
Olyat keress ahol több szoba van,és gy bérlitek,hogy nked jut külön szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!