Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem tetszik ez a stílus. És igen, akkor se venném fel, ha úgy néznék ki, mint a modell, mert egyáltalán nem tűnik kényelmesnek, hordhatónak.
2015. febr. 19. 10:35
12/32 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik a ruha, elsőre az ugrik be, hogy szép, szép, egy estélyre, bálra de egy esküvőre nekem nagyon egyszerű lenne. De ízlések és pofonok. :)
2015. febr. 19. 10:40
13/32 anonim válasza:
Amit másodszorra linkeltél szerintem sokkal jobb. Az elsőről, főleg a pántjáról, rögtön egy csipketerítő ugrott be.
Bár tagadhatatlan gyilkolnék, hogy fölvehessek egy ilyen ruhát. De én túl alacsony vagyok hozzá. :(
2015. febr. 19. 10:47
14/32 anonim válasza:
Nekem sem igazán tetszik, nem az én stílusom a teljesen csipkés ruha. És valahogy tényleg fura a mellrésze. Szerintem találsz csipkésből ennél sokkal szebbet is.
am szerintem a modellen nincs melltartó, és a ruhába sincs a fotózásra bevarrva a mellrész
2015. febr. 19. 11:31
16/32 anonim válasza:
Nekem tetszik a ruha, de nem vennem fel. Hiaba vagyok 52 kilo, a magassagom "csak" 170 cm. A kepen szereplo modell 180 cm felett van, illetve ha megnezed, lepcson van fotozva, nem veletlenul! Csaloka, mert a no feljebb all, mint ahogy eloszor gondolnad, a ruha eleje meg van hosszabitva. Szoval ha sima feluleten allna, akkor a ruha maris nem igy allna. Illetve ha rovidebbre veszik a szoknya aljat, akkor maris nem jok az aranyok. Fenykepezesre tokeletes, masra nem.
2015. febr. 19. 11:48
17/32 anonim válasza:
Ez a ruha gyönyörű!
Viszont próbálj mindenképp, rajtam volt nagyon hasonló ruha és borzasztóan állt a mellénél, sajnos úgy nyomott le, mint a modellt is...
Én hasonló stílusú, de más felsőrészű ruhát választottam, amibe varrnak melltartókosarat, talán ez a linkelt ruhán is segíthet!
2015. febr. 19. 13:23
18/32 anonim válasza:
Szerintem szép. És nem egy átlagos habos izé, abroncsos rémálom. Elmondanám, hogy tavaly áprilisban egy ilyen szabású ruhában házasodtam 6 hos várandosan. Gyönyörű voltam. Igen volt egy pici pocak hozzá, de annyira jol nézett ki rajtam (varrattam, tehát pontosan rám volt szabva), hogy még azzal sem volt baj. És nem igaz, hogy nem kényelmes. Leülni is le tudtam benne semmi nem volt extrém modon megnehezítve. Annyi volt az én ruhámban a különbség, hogy én dekoltázskidobora kértem, mert van mit doborítani:) Alapvetően nagyon vékony alkat vagyok, DE szerintem olyanon is jol áll egy ilyen ruha, aki esetleg nagyobb m-es, vagy l-es, esetleg molettebb. Egyetlen dologra kell figyelni: viselni kell. Nem hordani. És ha valaki méltosággal visel valamit azzal nagyon mellé nem lőhet. Szerintem érdemes nem egy tucattütüt választani hanem egy ilyen szabást.
2015. febr. 19. 13:43
19/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a ruha. Sok boldogságot!
2015. febr. 19. 13:55
20/32 anonim válasza:
Nem tetszik. Ez még ne tartson vissza, mások vagyunk. :) Szép amúgy, de nem az én stílusom. Alakom sincs hozzá.
Mellesleg nem tudom elképzelni, hogy ez a ruha, ha kellőképpen jól van igazítva, akkor kicsit feszes, csinosan tapadós- ami nem baj, sőt jobb is lenne a modellhez képest. De kérdem én, hogy pisilsz benne? Nagy abroncsos szoknyával is kész bűvészmutatvány, de ez a felrángatom-lerángatom, tapad-ragad dolog még elképesztőbb számomra. :) Ezt majd írd meg nekem, légyszi! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!