Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő miatt érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő miatt érzem magam rosszúl, vagy valami más?

Figyelt kérdés

Két-három hete, ezidáig 3 alkalommal jött elő egy olyasfajta "roham", ami úgy kezdődik, hogy bevillan egy ismerősnek tűnő kép (tudom bután hangzik, és nagyon úgy érzem, hogy már láttam valahol, ismerős) aztán le kell ülnöm mert összeesek, a szívem összeszorul, és a fejem el kezd zsibbadni, de voltam régebben minden orvosnál, és a migrénes fejfájáson kívül mást nem is találtak.

A dologhoz hozzátenném, hogy idén júliusban lesz az esküvőnk.

Lehet csak a stressz?

22/N

2010. febr. 12. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért kell stresszelni az esküvő miatt?
2010. febr. 12. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó! ez olyan "jó stressz" egyrészt :) előtte meg én azért idegeskedtem, hogy minden rendben legyen, ne essen az eső, mindenki jól érezze magát, kiszállítottál-e már a pluszban bérelt bútorokat, kész-e már a torta stb. millió dolog miatt stresszel az ember :) de a stressz normális állapot, és alapesetben nem káros! ha állandósul, az nem egy eseményhez kötődik, és azt szorongásnak hívják, na AZ káros...meg egy eleve beteg szervezetet megviselhet, de egészséges ember életéhez hozzá tartozik a stressz.
2010. febr. 12. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez kezdődő pánikbetegségnek hangzik. Az orvosok se mindig ismerik fel. Pszichiáterhez menj, mielőtt súlyosabb lesz. Akkor sokkal nehezebb gyógyítani és tovább tart.
2010. febr. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!