Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő miatt érzem magam rosszúl, vagy valami más?
Két-három hete, ezidáig 3 alkalommal jött elő egy olyasfajta "roham", ami úgy kezdődik, hogy bevillan egy ismerősnek tűnő kép (tudom bután hangzik, és nagyon úgy érzem, hogy már láttam valahol, ismerős) aztán le kell ülnöm mert összeesek, a szívem összeszorul, és a fejem el kezd zsibbadni, de voltam régebben minden orvosnál, és a migrénes fejfájáson kívül mást nem is találtak.
A dologhoz hozzátenném, hogy idén júliusban lesz az esküvőnk.
Lehet csak a stressz?
22/N
Szia!
Dehát MIN lehet esküvővel kapcsolatban stresszelni? :)Kaptok-e csokitortát vagy mi? (már bocs..) Vagy esetleg hozzá akarnak kényszeríteni valakihez Téged ?
Férre értettél, kedves első válaszoló, szeretem a párom, és imádok vele lenni, mindig mikor együtt beszélgetünk az esküvőről, hogy milyen lesz, haláli nyugodt vagyok, de mikor a szüleim kavarni akarnak, és meg akarják mondani, hogy mit hogyan tegyek akkor az aggaszt, de nem annyira, hogy lelkileg kiboruljak. Amúgy ők nem jönnek el, csak a Polgári esküvőre, mert nem úgy alakult a dolog, ahogy ők akarták.
És kihangsúlyoznám, hogy SZERETEM A PÁROM, ÉS VELE AKAROM LEÉLNI AZ ÉLETEM.
A válaszokat pedig köszönöm szépen.
Amikor tavaly mi szerveztük az esküvőnket mindenki bele akart szólni, szülők, sógornő. Aztán egyszer amikor már nem bírtam tovább, kifakadtam, és közöltem velük, hogy úgy döntöttünk nem lesz esküvő, vagy ha lesz, akkor innentől kezdve senki nem dumál bele. A tanácsokat szívesen meghallgatjuk, de mi döntjük el, hogy megfogadjuk-e. Na utána leálltak. És fantasztikus, gyönyörű esküvőnk lett, mindenki dícsérte.
A szüleiddel való dolgot sajnálom. Gondolom már elhatározták, hogy nem mennek, szóval nem érdemes könyörögni. Próbálj meg vele ne foglalkozni. Sok boldogságot!
Hát halljátok én nem is értem... Miért szólnak bele és ki és egyáltalán az esküvő szervezésbe???
Mert itt olyan sokan irták ezt.
Mi most szervezzük, 2 hónap múlva lesz 200 vendéggel és soha senki nem ütötte bele még az orrát, nem akarnak akaratot ránk erőltetni, tanácsot adni, néha megkérdezik, hogy hogy állunk mi van meg meg ilyenek, és enniy.
Pedig nálunk nagyon szuper a családdal a kapcsolat, imádom a szüleimet, a mamámékat,rokonokat, mindenkit..Vagyis lehet pont ezért nem ütik bele az orrukat??Nem tudom, nem értem miért csinálják ezt ilyen sokakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!