Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Koszonet ajandek az eskuvon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszonet ajandek az eskuvon, de megis mit?

Figyelt kérdés

nem szeretnenk mandulat, sem csokit, valami izgalmasat amire tenyleg emlekezni fognak.. fenykepunket sem akarjuk..

valami olyanrol hallotatok hogy virag hagymat adni? vagy esetleg valami mas? ami olyan erdekes is...?!

2015. febr. 18. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi kis növényeket adunk, ilyesmit:

[link]

2015. febr. 18. 16:50
 12/14 anonim válasza:
69%
A nővérem esküvőjén szépen díszített szív alakú mézeskalács volt. Szerintem ez is egy nagyon jó megoldás, nekem nagyon tetszett :)
2015. febr. 18. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam egy esküvő kiállításon, és ott az volt a legújabb őrület,hogy muffin volt a köszönő ajándék,esetleg még egy kis szivecskével feldíszítve :D ha fiatalok vagytok,fiatal lesz a társaság,szerintem elég pofa,de ha egy komolyabb,elengásabb lagzira vágytok,akkor szerintem mással próbálkozzatok:)
2015. febr. 20. 13:09
 14/14 A kérdező kommentje:
kis muffin lesz a via naturatol noknek, gyerekeknek fujoka, pasiknak kis uveg alkohol.. tudnatok oldalt kuldeni ahonnan lehet venni? nem talalok :(
2015. febr. 22. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!