Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mennyivel eskuvo elott voltatok probalni?
normalis ez hogy minden szalon foglalt..? en meg vagyok lepodve.
budapesti szalonokrol van szo. ti mikor mentetek es hova? volt meg meretetek? koszonom :)
ha szezonban lesz az esküvő, akkor fél évvel minimum előtte
nekünk szezonon kívül volt októberben, így elsőre májusban voltam, a lánykérés után 2 héttel, aztán július végén foglaltam csak ruhát
Budapesti vagyok, mégis Százhalombattán voltam.
Jézusom, ez most engem is meglepett. Nekem csak jövő nyáron lesz az esküvőm, de eszembe nem jutott volna jövő februárig BÁRMIT szervezni vele konkrétan.
Bár a ruhámat varratni fogom, szóval talán azzal nem lesz gond...
Akkor ebből kiindulva lányok!
Ha júniusi/júliusi/augusztusi esküvőt szeretnénk, akkor mikor érdemes a házasságkötés időpontját lefoglalni? 2016 nyarára?
Köszönöm. Hát ez durva... életemben nem gondoltam volna :O
Szóval most mindenki hibás, csak te nem?
#13 Idén nyáron kezdd el. Helyszín, anyakönyvvezető, szolgáltatók, ruha. A többit ráérsz februárban..
Nekünk májusban lesz, tavaly június közepén foglaltuk le a helyszínt, de az éttermes mondta, hogy ez volt az utolsó szabad szombatjuk, és amíg mi gondolkoztunk(1 hét), jelentkezett volna más is.
iden nyaron mindenkeppen, es szerintem ami a fontos az templom anyakonyvezeto, ruha, ha pestrol akarok, mert minden szalon foglalt.. egy honap mulva tudnak nekem idopontot adni, es juliusban lesz az eskuvom.. nekem sem jutott eszembe hamarabb foglalkozni vele.. ja es a vofely.. vgy ceremoniamester ha akartok, nekunk picit nehez volt ot is talalni, mert mondtak h siman masfel evre elore lefoglaljak oket is.. aztan szerintem ezekbol a hazassagokbol nincs semmi a vegere..
zenekart jot talaltunk, fotos is aki ki volt nezve szerintem nagy szerencsevel szabad volt. sok boldogsagot :)
Igen, minél hamarabb foglaljátok le az időpontot a polgármesteri hivatalban, és ha lesz templomi, akkor azt az időpontot is.
A párom november végén kérte meg a kezemet, december első hetében mentünk be a polg.hivatalba és a kinézett napra 1, azaz egy szabad időpont volt már csak, most szeptemberre. Én úgy tudom, hogy novembertől lehet a következő évi időpontokat lefoglalni.
nálunk 2 éve karácsony előtt volt a lánykérés, január első hetében mentünk az anyakönyvvezetőhöz. A kinézett május 31-ei dátumon csak egy szabad időpont volt. Lefoglaltuk.
Tehát nekünk 5 hónapunk volt mindenre.
Étteremnél volt csak, hogy már volt akkorra egy feltételes foglalás, de ők mégse kérték.
A mi eljegyzésünk 2013 szeptemberében volt és "csak" idén júliusban lesz az esküvő.
Egyébként a hotelt már tavaly szeptemberben lefoglaltuk és 2015. augusztusára egy hely sem volt! A ruhámat tavaly októberben foglaltam, akkor eszméltem fel, hogy a szalonban már mennyien foglalnak...Nem lehet elég korán elkezdeni a szervezést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!