Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mire kell figyelni egy menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelni egy menyasszonyi ruhapróbánál?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra:Milyen cipőt vegyek(vigyek) fel, harisnya legyen -e rajtam.Úgy menjek oda, hogy vigyek képet arról amit elképzeltem.Stb...Szóval ti, hogy mentetek?
2015. febr. 13. 08:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Tudd milyen magas sarka lesz.. Első prőban úgysem engedik a cipőt, majd ha kivalasztod és az igazításnál..

Jó ha viszel képet..

Én konkrét ruhát mentem prőbalni, már emailben egyeztetéskor lertam,mhogy mik az elvárasaim.. Csak olyat prőbáltam, mert olyat ajanlottak...

Rajtam volt harisnya, és olyan bugyi, amiben nem zavart, hogy látnak...

2015. febr. 13. 08:21
 2/18 anonim ***** válasza:
98%

Jah és emiatt sokan leszólnak..

A férjemmel mentem..

Nem akartam sápítoző barátnőket, anyukám csak egészben akart latni.( smink stb/

A férjem nem vsak azt mondja hogy ez is jő az is jó...ha em megmondja melyik miért nem jő, és miért jó..vagy miben legyen mas

2015. febr. 13. 08:23
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

a melltartó! olyant vagy azt vidd ami akkor is lesz rajtad!

képet vihetsz de elképzelésed mindenképp legyen (én pl közöltem hogy olyan kell aminek valamilyen válla van)

sminkben ne menj mert nem szeretik a szalonokban ha összefestékeled a ruhát próba közben

és ne úgy hogy jaj nem ettem semmit ma (gondolj bele a lagzin is fogsz enni el kell férned a ruhádban, bár ez az utsó igazításnál fontos)

én is vittem anno a leendő férjem, tutira féltem vna mi van ha áradozok hogy fúúú milyen gyönyörű a ruha amikor meg meglát akkor azt mondja "ez az a a nagy szám?" de nekem szükségem volt arra hogy már akkor lássam a csillogó szemét. akkor tudtam ez az igazi ruha.

2015. febr. 13. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

1 vagyok

Nálunk nemlehetett a ruha alá melltartt venni, beépitett volt..

Amire még figyelj

Ne szúrjon, prőbálj leguggolni benne, hajolni, és menni, meg tudod-e fogni, hogy ne lépj rá..

Nekem a legszebb ruha azért nem lett, mert egyszerűen nem lehetett megemelni, kicsúszott a kezemből, így nem tudta, lépni benne, és lagzink is volt...tehát nem csak a zertartason és fotozason viseltem...

2015. febr. 13. 08:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Cipő nem kell első próbánál. Jo ha van elképzelésed, bár nem biztos hogy az lesz az igazi ( nekem is volt es homlokegyenest más ruha állt jol). Nekem az a tapasztalatom hogy a kisebb szalonokban sokkal kedvesebbek es méret ugyileg is sokkal jobb a helyzet ( a pesti szalonokban csak 36 os ruhákat tartanak, nem tudom ott minden menyasszony modell alkatú ???)
2015. febr. 13. 08:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 szalonban voltam próbálni és mindenhol az volt az első két kérdés, hogy van-e valamilyen elképzelésem a ruháról és hogy milyen árkategóriára gondoltam.

Cipő: egy esetben ajánlanám, hogy vigyél cipőt...ha nagy szoknyás ruhát szeretnél. Ugyanis ha túl hosszú a szoknya, akkor az alja kiterül a földön, nem lesz olyan az esése, mintha pont jó lenne a hossz. De egyébként voltam olyan szalonban, ahol volt egy magas sarkú papucs, amibe bele lehetett bújni.

Ha viszel cipőt, akkor mindenképpen tisztítsd meg a talpát, mert nem fogják megengedni, hogy utcai cipőben sétálgass a szalonban. Nekem minden helyen az ajtóban le kellett venni a cipőmet.

Melltartó: szerintem nem fontos azt felvenned, mint ami lesz rajtad az esküvőn. Úgyis alakítani kell a ruhán, szóval bőven elég majd a végső, méretvétes próbára vinni a megfelelő melltartót. Az sem fontos, hogy pánt nélküli melltartóban menj próbálni, én egyszerűen csak kibújtam a pántjából, nem akadályozott semmiben.

Ezen kívül szerintem jó, ha van rajtad harisnya. Én legalábbis jobban éreztem magam harisnyában, mintha csak bugyiban és melltartóban álldogáltam volna a szalon közepén.

Ja, és amit nagyon ajánlok az az, hogy mindenképpen próbálj fel minden típusú ruhát. Sosem lehet tudni. Velem az történt, hogy végül olyan ruha lett a befutó, amit elsőre kizártnak tartottam, hogy jó és csinos lesz.

Sok sikert és jó próbálgatást!:)

2015. febr. 13. 08:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Cipőt nem kell vinni, majd csak akkor amikor ki van választva a ruha és egy héttel előtte rád igazítják.

Az abroncsos ruhákat én úgy próbáltam hogy rajtam maradt a nadrág. Csak a szűk fazonokhoz kellett levenni a nadrágot.

A hajad jó ha fel van tűzve, hogy ne akadjon bele a ruha díszítéseibe és könnyű legyen a ruhákat próbálgatni. Rúzst, alapozót ne használj, mert nem nagyon tolerálják ha foltos lesz a ruha próba közben! Nem szoktak szólni érte, de az izzadásgátó is jobb ha zselés rajtad mintha olyan fajta ami nyomot hagyhat. Kellemetlen lenne.

A saját érdekeidért állj ki ! A kölcsönzősök ki fognak állni a saját érdekükért. Csak olyan ruhákat próbálhatsz ami a te dátumodra még nem foglalt. Ha több ruhát próbálsz, igyekeznek ösztönözni hogy döntsd el hogy melyiket szeretnéd választani. Nem szeretnek potyára ruhát próbálni senkire. Ha azt sugallod nekik hogy még meggondolod, vagy még körbenézel más kölcsönzőknél sokkal nehezebben állhatnak hozzád. A legjobb ha bizonytalan vagy, hogy fölpróbálsz több ruhát egy kölcsönzőnél majd azt mondod hogy egyedül nem dönthetsz, ezért elhívod anyukádat is hogy nézze meg rajtad a két vagy több ruhát. Ez ellen nem tudnak érvelni. Addig menj amíg a számodra álomruhát meg nem találtad. Ha megpróbálnak rábeszélni, vagy meggyőzni egy ruháról, de a szívedben érzed hogy nem teljesen ez a ruha az amiben az anyakönyvezető elé szeretnél vonulni ne hagyd magad! Addig menj amíg az igazit megtalálod.

2015. febr. 13. 09:06
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy mentem oda, hogy előtte az interneten megnéztem a ruhákat a szalonokban (nem kevés idő volt, kb. 20 szalon összes ruháját végignézni),és így kiesett 17 szalon, 3 volt, ahol olyan ruhákat láttam, amit fel is próbálnék. Én harisnya nélkül mentem, cipőm még nincs is, a ruhát amit kiválasztasz, majd úgy is a leendő cipődhöz igazítják. Melltartóm se volt még olyan, amit majd a menyasszonyi ruhához veszek fel, de végül úgy döntöttem, hogy nem is fogok venni. Egy vékony szivacsot varrnak majd bele. Szerintem melltartó annak kell hozzá, akinek nem áll már szépen a melle és lóg valamennyire.
2015. febr. 13. 09:13
 9/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. nekem a melltartót a szalonban mondták.

nem értem miért vagyok lepontozva csak leírtam a saját tapasztalatom meg amit anno olvastam a témával kapcsolatban.

Mindenki tök jókat ír eszembe nem jutott vna senkit nem zölddel nyomni.

Egyébként:

Sok boldogságot!

2015. febr. 13. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak: szerintem lehet, hogy azért szavaztak le, mert vitted a férjedet a próbára. Szánalmas hogy ilyen dolgokért leszavazzák az embert.... de mindegy.... Személy szerint az én véleményem az, hogy ne lásson a vőlegény csak az esküvő napján menyasszonyi ruhában, de megértem ha valaki máshogy gondolja. Nekünk nyáron lesz az esküvőnk, és nekem pl. komoly gondolt okozott hogy a megfelelő menyecske ruhát kiválasszam, nehéz volt a döntés, így elvittem a vőlegényemet és együtt választottuk ki :). Jöhet a lepontozás :)
2015. febr. 13. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!