Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen fazonú menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fazonú menyasszonyi ruha áll jól egy ilyen alkatra?

Figyelt kérdés

Bár még egy kicsit messzebb van az esküvő, de érdekelne, hogy milyen fazonú menyasszonyi ruhák közül lenne érdemes keresgélni.

Méretek: 1,73 magas, 62 kiló. Mell: 87, derék: 71-72, csípő: 87.

Magassarkú kizárva, mivel nem szeretem és a párommal egymagasak vagyunk.

Tudom, hogy próbánál derül ki igazán, de érdekelnének a vélemények.

2015. febr. 12. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Magas vagy, vékony, arányos. Szerintem nincs olyan fazon, amit ki kéne zárni, nagyon sok minden jól állhat.

Úgyhogy tényleg próbálgatni kell.

Gondold át, hogy mit szeretnél, mi illik a helyszínhez, miben éreznéd jól magad. Nagy királylányos ruha? Egyszerű? Sellő?

2015. febr. 12. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Én a sellőt nem mondanám, mert az a homokórának jó és 87-72 között, főleg, ha meg is vacsorázol, szinte semmi különbség.
2015. febr. 12. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

A klasszikus A-vonalúval nem nagyon foghatsz mellé. De a magasságod akár valami kicsit vintage, lágy esésű, abroncs nélküli, szecessziós hatású ruhát is megenged.

[link]

ezek közt pl. vannak nagyon szépek.

2015. febr. 12. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Én azt tanácsolnám, hogy tényleg mindenféle ruhát próbálj fel. Velem az történt, hogy végül olyan ruha lett a befutó, amit először kizártnak tartottam.
2015. febr. 12. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem majdnem mindegyik jól áll. Egyébként hidd el hogy ugyanazt a menyasszonyi ruhát sok-sok féle szabással el lehet készíteni, ezért nem szabad kizárni nagyon egyiket sem. A kölcsönzős mondta hogy az avatatlan szemnek láthatatlan, de az anyagfelhasználás és szabás millióféle lehet , ezért ha tetszik egy ruha érdemes belebújni és nem kizárni a körből. Nagyon durva különbségek lehetnek egyformának tartott ruhák szabásaiban.
2015. febr. 12. 12:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, nekem az is hasznos, hogy mi az, ami nem lenne jó. Megnéztem ezt a sellős dolgot. Láttam már ilyen ruhát, csak nem tudtam, hogy így hívják, viszont ezek pont nem tetszenek, így nem is baj, szóval inkább békén hagyjuk egymást Ariellel... :D
2015. febr. 12. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Az a legfontosabb, hogy az egyéniségedhez is menjen a ruha. Szóval hiába ünnepi alkalom, ne érezd idegennek magad benne, hanem legyen kényelmes és természetes. :) Jó válogatást, sok boldogságot!
2015. febr. 12. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem foghatsz mellé. Minden jól áll. Én 175 magas vagyok, de csípőbe szélesebb. Nekem 2 részes lesz. Körszoknya és ejtett vállú fűző.

és Grat!

2015. febr. 16. 14:27
 9/9 Orsolya1988 válasza:
Szia!Nekem van egy eladó ekrü szinű ruhám hozzá való férfi ing,stb....06706387501
2015. márc. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!