Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha juliusban lenne az eskuvonk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha juliusban lenne az eskuvonk, el vagyok kesve a szervezessel, vagy eleg ra ez az ido korulbelul?

Figyelt kérdés

ha pl marciusban kezdenem teljesen a szervezest?

olyanok valaszat varom akik igy kezdtek :) nem volt gond, pl a fotossal, vagy vofellyel, esetleg ruha valasztasnal, vagy dj-nel? minden erdekelne, foleg akik igy szerveztek minten..

#szervezés #eskuvom
2015. febr. 9. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tavaly júniusban az utolsó májusi szabad szombatot foglaltuk le az étteremben. Augusztusban meg már foglalt volt a zenekar, akit akartunk. Szerintem elkéstél.
2015. febr. 9. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon változó, hogy egy szolgáltatónál mikor telik be egy-egy hónap. A népszerűbbek általában évekre előre foglaltak. Általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy egyrészt kezdjék el időben, legalább egy évvel előtte szervezni, másrészt pedig állítsanak fel egy fontossági sorrendet és aszerint haladjanak. Ami kevésbé fontos abban könnyebb kompromisszumot kötni.

Nekem (esküvőfotós vagyok) tavaly a július telt be először, idén a június, de júliusra még vannak szabad dátumaim. Ezt az analógiát követve lehet szerencséd. :)

Sok boldogságot!

2015. febr. 16. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!