Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki idén vagy jövőre házasodik és fiatal? (23 év alatti)
Én idén házasodom, mindenki fiatalnak tart :D de már nem vagyok 23 alatti, 25 leszek idén.
Párom 25 én 24 leszek az esküvőnk napján.
7 és fél éve vagyunk együtt
Én idén, 22 évesen :)
Nektek mit szóltak hozzá a szülők, barátok? Együtt éltek?
Van olyan köztetek, aki még tanul?
Ha nem baj, én is hozzászólok :) 2013 márciusában házasodtunk össze, akkor 21 voltam (férjem 23), még egyetemen tanultam (mellette pénzt is kerestem). Már együtt éltünk egy ideje kettesben az albérletben, szóval rég nem a szülőknél. A családom először kicsit meglepődött, de utána mindenben mellettünk álltak, még amikor kívülállók kritizálták a döntésünket, akkor is :) A csoporttársaimból jó pár lány egy évvel utánunk házasodott (szintén 20-21 évesen), szóval azért nem olyan ritka, hogy valaki már ilyen korán megtalálja a párját :)
Sok boldogságot! :)
3. vagyok
mi még nem jelentettük be. ő családja felől tuti lesz lázongás, az enyém támogat minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!