Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legkorábban mikor lehet ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkorábban mikor lehet ruhát próbálnni?

Figyelt kérdés
Az esküvői ruhát mikor lehet legkorábban felpróbálni, vagy ehhez is külön időpontot kell kérni, vagy csak bemegyek és mondom, mert engem elküldtek, amikor megmondtam, hogy még nem hivatalos a dátum?
2010. febr. 8. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb szalonba mindenképpen be kell jelentkezni, anélkül elküldnek valószínűleg vagy épp szerencséd van hogy nincs és nem is megy senki, akkor maradhatsz.

ha nem csak szórakozásból mész vagy csak 2 év múlva lesz az esküvőd, akkor nyugodtan mehetsz próbálni. ha még nincs konkrét idpontot, de kb. már tudjátok, akkor azt nyugodtan megmondhatod, hogy pl. május-június, de a konkrét napot még most fogjátok kitalálni. Azért szeretik a szalonban ha konkrét nap megvan, mert akkor megvan az esélye, hogy beleszeretsz egy ruhába és le is foglalod, ezt meg ugye dátum nélkül nem lehet. ha meg ennek ellenére is elküldneke, akkor menj tovább, van elég szalon most már minden városban.

Én úgy jártam, hogy időpontra mentem és amikor az ajtóban meglátott a nő, akkor mondta, hogy akár be sem menjek, mert náluk csak 42-esig van ruha, nekem meg 46-os a méretem.

2010. febr. 8. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérj időpontot, akkor csak veled foglalkoznak. És ha extra (nagy vagy kicsi) ruhára van szükséged, kérdezd meg már a telefonban, hogy tartanak-e olyat.
2010. febr. 8. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Időpontot kell kérni, mert egy próbára legalább egy-másfél órát számolnak. Én mondjuk kb. egy hónappal előtte foglaltam le, mivel sokat fogytam az esküvőre, ezért hamarabb nem akartam menni. De volt olyan ruha, amit szerettem volna. Gondolom már csak azért is, mert elég drága volt, és mondta a szalonos, hogy ezekből a ruhákból mindig van. De a legideálisabb előtte 2 hónappal szerintem. Annál hamarabb nem kell. Minél több szalonba menj el, így több közül tudsz választani. De nézelődj neten is. Én ott találtam rá az enyémre, és megnéztem, hogy hol lehet kölcsönözni.
2010. febr. 9. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Bárki, bármikor próbálhat esküvői ruhát, csak úgy buliból is, nem muszáj ahhoz megesküdni. Szerintem semmi közük ahhoz, hogy mikor lesz az esküvő.
2010. febr. 9. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet próbálni sokkal előtte is, csak számíts rá, hogy megkérdezik az időpontot. bejelentkezni célszerű, hogy csak veled foglalkozzanak, de ha épp nincs senki a szalonban, akkor valószínűleg fogadnak csak úgy, utcáról beesve is.
2010. febr. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!