Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legkorábban mikor lehet ruhát próbálnni?
A legtöbb szalonba mindenképpen be kell jelentkezni, anélkül elküldnek valószínűleg vagy épp szerencséd van hogy nincs és nem is megy senki, akkor maradhatsz.
ha nem csak szórakozásból mész vagy csak 2 év múlva lesz az esküvőd, akkor nyugodtan mehetsz próbálni. ha még nincs konkrét idpontot, de kb. már tudjátok, akkor azt nyugodtan megmondhatod, hogy pl. május-június, de a konkrét napot még most fogjátok kitalálni. Azért szeretik a szalonban ha konkrét nap megvan, mert akkor megvan az esélye, hogy beleszeretsz egy ruhába és le is foglalod, ezt meg ugye dátum nélkül nem lehet. ha meg ennek ellenére is elküldneke, akkor menj tovább, van elég szalon most már minden városban.
Én úgy jártam, hogy időpontra mentem és amikor az ajtóban meglátott a nő, akkor mondta, hogy akár be sem menjek, mert náluk csak 42-esig van ruha, nekem meg 46-os a méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!