Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a szűk, (2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szűk, (2 tanús) esküvőről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiam ugyanígy nősült..Pedig mindkét félnek nagy a rokonsága..Egyik nap elénk álltak,és azt mondták,hogy inkább elmennek nászútra valami egzotikus helyre,mint hogy olyan rokonokat etessenek akiket jóformán alig ismernek..

Mivel boldogok,így semmi kifogásunk nem volt,és hogy őszinte legyek nekem sincs fél millióm,hogy kifizessek egy lagzit..Így annyi pénzt adtunk amit kérte,és egy hétvégén csináltunk egy ebédet ahol mi és a menyem szülei voltak ott...Én helyeslem...

2010. febr. 7. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Én is igy fogok szeptember 4.én elötte betöltöm a 18at és csak azért is hogy azzal legyek akivel boldog vagyok és senki ne akadályozzon meg!!
2010. febr. 7. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ha az elsö esküvötök akkor butaság ,legalább a szülök legyenek ott.Én nem szeretném a lányom kihagyna az esküvöjéböl.Ha a2.az más.ha én ujra férjhez mennék,nem lenne más csak mi 2en meg a 2 tanu és a lányom .
2010. febr. 7. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha valaki ezt szeretné, miért ne. Bár nekünk nagy lagzink volt, még sem bántuk meg. No nem is hívtuk meg a 15 éve nem látott rokonokat, csak a szűkebb családi kört, és ez elég népes baráti társaságot. És még így is 120-an voltunk!:)

Mi speciel azért döntöttünk a lagzi mellett, mert akartuk, hogy a barátok-rokonok velünk ünnepeljenek, és nem mellékes, hogy meg volt rá a pénzt. Tehát nem kellett kölcsönkéregetni, hitelt felvenni.

De a barátnőméknél csak két tanús volt (mi voltunk a férjemmel), és az is jó volt. Utána elmentünk vacsizni, meg táncolni négyesben.

2010. febr. 8. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ilyet szeretnék, de el tudom képezelni, hogy van, aki igen.
2010. febr. 8. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
81%

márciusban esküszünk,8-an leszünk,mi, apu+tesóm, anyósomék+sógoromék.

nem vagyunk nagyon jóban a rokonsággal,édesanyám pedig már sajnos nem él.

a szertartás után szépen elmegyünk a kedvenc éttermünkbe és megkajálunk,ez a nap tényleg csak rólunk fog szólni!:D

2010. febr. 11. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!