Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek a szűk, (2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szűk, (2 tanús) esküvőről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 19:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Elöször is hány évesek akik összeesküdnek és miért igy ???

A véleményem én aki 41 éves vagyok ( 1x elvált nö ) én nekem nincs kifogásom erröl a dologrol, de ez az én véleményem, de azt is kéne tudni miért igy ?

Én már 10 éve vagyok az uj párommal én pl. esküvöt sem szeretnék, AZÉRT mert 2. lenne. DE ha lenne is csak ugy mi ketten, meg + 2 fö tanu, egy azért mert nem kerül sokba, meg nem hiszem h 2. alkalommal ha már 10 éve vagyunk együtt akkor kellene-e esküvö !!

De nálad ?

2010. febr. 7. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Ha nincs nagyon sok pénzetek,akkor helyeslem.A lakodalomtól nem függ a házasság boldogsága és tartóssága!Ez csak a rokonok és ismerősök mulatozásáról szól.
2010. febr. 7. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az a véleményem, hogy lehet oka rá egy fiatal párnak, hogy így házasodjon össze, de ha vannak szerető családtagjaik, édesanyjuk, édesapjuk, neki egy örök törést okoznak ezzel. Hiszen minden szülő arra vágyik a legjobban, hogy a gyermekét boldognak lássa!
2010. febr. 7. 19:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Második házasságomban így esküdtünk,két tanú és kész, és azóta is szépen megvagyunk.
2010. febr. 7. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

anyáék 2 tanuval házasodtak,én 10 voltam,egyszem "vendég"

anya testvére hatalmas lagzit rendezett,családot elnézve meg is bánta

ő példájából okulva,és ismerve a családot,én olyan esküvőt szeretnék,ahol jelen vannak az én szüleim,öcsém,párom szülei,és azt sem bánom ha szülök közül 1-1 a tanu,utána igy 7en beülni vhova,és kész

egyrészt pénzkidobás,másrészt nem vagyok hülye olyanokat etetni itatni akiket életemben 2x ha láttam,meg csak a veszekedés menne,hogy ezt meg ezt se hivtuk meg...igy meg ténylegesen csak a szük család,szülők,meg tesom,és kész

22/L

2010. febr. 7. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nekünk 1 hónap mulva lesz két tanuval.rokonok nincsenek.sajnos olyan hirtelen jött,hogy késik a gyürü is és az ünneplés is...
2010. febr. 7. 19:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

de egyébként szerintem ha ti így lesztek boldogok,hogy csak 2 tanuval mentek akkor így ajó.kinek mi tetszik jobban és mi teszi boldoggá.

utolsó voltam :)

2010. febr. 7. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi is csak a legszűkebb családot, vagyis a szülőket és a testvéreinket hívjuk meg. Meg a két tanút. :)

Nem vagyok jóban a nagyanyámmal, a többiekről szintén no comment. Azért fizessek rengeteg pénzt,hogy olyan rokonok egyenek, igyanak, akik egyébként még arra sem képesek,hogy néha felvegyék a telefont?! Na nem... A szüleimtől meg nem várom el, hogy állják a lagzit, de ha így is lenne, a párom szülei pedig kellemetlenül éreznék magukat, hogy ők nem tudnak beleadni. Inkább azt a pénzt költöm magunkra, a házunkra, vagy akár nyaralunk belőle.

A boldog házasság titka nem az esküvőben rejlik. :)

2010. febr. 7. 19:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog!
2010. febr. 7. 19:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Már pár hete túl vagyunk az esküvőn, nem bántam meg, szerintünk így volt tökéletes. Ez tényleg CSAK rólunk szólt, nem a násznépről! A családunkban egyébként nem szokás, mindenkinek nagy lagzija volt, de mi nem akartunk. Egyébként több, mint 3 éve már együtt élünk.
2010. febr. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!