Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparti esküvôre kismamának milyen esküvôi ruhát ajánlotok?
Keress magadnak képeket, ha ilyen jól tudod mit akarsz!
Vagy manapság minden menyasszony kényszert érez, hogy itt közzé tegye élete "legszebb napját"M RÖHEJ! KIt érdekel??? SENKIT!!!!!
ÜSD be GOOGLE-be mit akarsz!!!! Vagy erre is lusta vagy?????
Kepzeld mar nagyon sokszor beutottem, de nem talaltam meg a tokeleteset! Es azert kerdeztem, hatha valaki jobban otthon van ebben a temaban....
De nem is ertem mit magyarazkodom egy kekeckedo, szanalmas es irigy embernek?! Jo tanacs: ne kotozkodj es origykedj! Ne legy rosszindulatu! Mosoltogj es legy boldog.... ha masod nincs ezt add tovabb! :-) ;-) :-* O:-)
Bocsi kérdező, de én sem értem a kérdésed. Ha tudod, hogy mit akarsz, mi a kérdés?
Nem kiosztani kell a másikat, hanem beismerni, hogy benned van a hiba...feltettél egy kérdést, amit alatta egy sorral meg is válaszoltál.
Engem is elképeszt, hogy egyesek miért piszkálódnak, oktatnak ki másokat! Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak hasznos tanácsokkal! Sok sikert a nézelődéshez!
Íme ahol én nézelődtem:
Itt meg tudod választani a ruha ujjától kezdve az anyagán át a dekoltázs formáját is. Minimális angol szükséges. :) Sok boldogságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!