Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparti esküvő szervezést ki vállal? Alacsony költségvetésből 2+6 főre.
Szűk családi körben szeretnénk kimondani az igent külföldi tengerparton Horvátországban, odautazás egyénileg történne, gyűrűt+ruhát is vinnénk, csak az ottani szervezést bíznám valamilyen cégre. 1 hetes üdüléssel egybekötve a "6 fős násznéppel"
Valakinek volt hasonló élménye? Esetleg tudnátok ajánlani aki vállal ilyet? Milyen határidővel szokták? Ha még a héten megrendelnénk, szeptemberig összejönne?
Nem értem,hogy te miért nem tudtok? bementek egy utazásiirodába vagy GOOGLE és megnézitek milyen lehetőségetek lenne szállás. Lefoglaljátok a hétre, minden főnek. Gondolom 8 főre nem akartok éttermet bérelni, bármilyen étteremben lesz 8 hely.
Táncolni meg gondolom nem nagyon akartok 8 fővel.
#2 a A budapesti horváth nagykövezség a magyarországi horvátok érdekképviseletét látja el, és nem a horvátországban házasodni akaró magyarokét!
Kérdező, mivel mindketten magyarok vagytok, ezért bárhol is legyen az esküvő, a magyar családjogi trv. vonatkozik rá. Szóval menj be az illetékes anyakönyvi hivatalba, és ott érdeklődj, hogy mi ennek a menete!
#3, ez alapján írtam:
Itt mindenféle hasonló helyzettel kapcsolatos kérdésre (vízum, munkavállalás, TB, határátlépés stb.) azt írja az oldal, hogy a nagykövetségen és a konzulátuson lehet érdeklődni. Ez alapján gondoltam, hogy a kinti házasságkötésről is ők adnak felvilágosítást.
Ne haragudj, ha kiosztásnak tűnt, amit írtam neked!
Sajnos, végigjártam a hadak útját a konzulátusokkal, mikor nekem volt az esküvőm, és sajnos az a tapasztalat, hogy a magyarországi külképviseletek nagyon flegmák. Nagyon kényesek arra, hogy mi a kompetenciájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!