Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy ilyen kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy ilyen kis esküvő?

Figyelt kérdés

Csak sima polgári esküvő, szombati nap, termet bérelnénk, kb 10 személyre + egy pohár pezsgő fejenként.

Hogy zajlik ez? Mennyi idő? Ti felvennétek ezért menyasszonyi ruhát?

2013. júl. 15. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Én felvettem.

Utána volt egy klassz vacsora a családdal.

300-400-ból simán kihozható, gyűrűkkel, ruhával, mindennel együtt.

De mai fejemmel még olcsóbban is meg tudnám oldani.

2013. júl. 15. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A polgári esküvőnk egy étterem eldugott sarkában volt. Velünk együtt 10-en voltunk. Utána vacsora, étlap szerint. Nem iszik alkoholt a családunk, egyáltalán semmit. 70 ezerből jött ki minden együtt, és fehér ruha volt rajtam, neten vettem.
2013. júl. 15. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Terembérlet nálunk (Bp., XVII. ker) azt hiszem 7000 volt, aztán annyian jöhettek, ahányan befértek. Nekünk csak 2 tanús volt, de ugyanennyi lett volna az akár 120 fős is. Zenét nem tudom, akarsz-e, az 5000 volt (vegyesen orgona és CD-ről). Pezsgőt ott vettük, kb. 1500 Ft volt egy üveg BB Muskotály. Gyűrű ugye opcionális.

Nekünk kb 20-25 perc volt a szertartás. (Gyertyagyújtás, homoköntés, egyéb nem volt, az 3-4000 körül lett volna, azt hiszem.)

Én felvennék menyasszonyi ruhát, de én nem abban voltam, csak egy elegáns alkalmi kisruhában.:)

Remélem segítettem, sok boldogságot Nektek! :)

2013. júl. 15. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi is 10-en vltunk, de nem anyagiak miatt, hanem mert a családunk nehéz dolog.

Nekem vajszínü szatán ruhám volt, térdig ért, és ballon alju volt(ekkor ez volt a divat 2 éve). Ez kb 30.000Ft-ba került.

Az esküvö délelött 11 kor volt, és utánna ebédelni mentünk egy igen jó étterembe volt egy külön aprócska terem lefoglalva. Szuper ebéd volt, az kb 200.000Ft-ba került. Béreltünk egy házat ahol elszállásoltuk a családot (mert csak mi laktunk a közelben). A ház nappalija nagyon nagy volt, oda vitettük a tortát, ami nem volt nagy, kb 50.000Ft volt, de szuper ízkombináció, és egy szuper cukrázdából.

A gyürük majdnem kétszer enniybe kerültek mint az esküvö, aztán a maldív szigetekre mentünk nászútra.

2013. júl. 15. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Igazából nincs rá sok pénzünk, de én nagyon szeretném, ha a családunk ott lenne! Ha ez nem lenne fontos, bemennénk hétköznap, és meglenne ingyen, minden nélkül. Szóval ez a szük család, tényleg csak a szüleink és testvéreink. De ha meg már ott ül 10 fő, lehet érdemes felvenni egy esküvői ruhát? De fél óráért ilyen sok pénzért kölcsönözni? Kéne valami ruha az esküvői és a sima alkalmi között. :) Tanácstalan vagyok.

Mi nem tervezünk vacsorát, csak elmegyünk inni a törzshelyünkre.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 15. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Varrasd meg a ruhát! Én is azt csináltam,hosszú, fehér, és ha rá tudom venni magam, akkor át fogom alakíttatni!
2013. júl. 15. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 88-an voltunk és 1.6.000.000 forint volt mindennel együtt! Szerintem szépet ki lehet hozni 300.000 forintból is!
2013. júl. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!