Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy ilyen kis esküvő?
Csak sima polgári esküvő, szombati nap, termet bérelnénk, kb 10 személyre + egy pohár pezsgő fejenként.
Hogy zajlik ez? Mennyi idő? Ti felvennétek ezért menyasszonyi ruhát?
Én felvettem.
Utána volt egy klassz vacsora a családdal.
300-400-ból simán kihozható, gyűrűkkel, ruhával, mindennel együtt.
De mai fejemmel még olcsóbban is meg tudnám oldani.
Terembérlet nálunk (Bp., XVII. ker) azt hiszem 7000 volt, aztán annyian jöhettek, ahányan befértek. Nekünk csak 2 tanús volt, de ugyanennyi lett volna az akár 120 fős is. Zenét nem tudom, akarsz-e, az 5000 volt (vegyesen orgona és CD-ről). Pezsgőt ott vettük, kb. 1500 Ft volt egy üveg BB Muskotály. Gyűrű ugye opcionális.
Nekünk kb 20-25 perc volt a szertartás. (Gyertyagyújtás, homoköntés, egyéb nem volt, az 3-4000 körül lett volna, azt hiszem.)
Én felvennék menyasszonyi ruhát, de én nem abban voltam, csak egy elegáns alkalmi kisruhában.:)
Remélem segítettem, sok boldogságot Nektek! :)
Mi is 10-en vltunk, de nem anyagiak miatt, hanem mert a családunk nehéz dolog.
Nekem vajszínü szatán ruhám volt, térdig ért, és ballon alju volt(ekkor ez volt a divat 2 éve). Ez kb 30.000Ft-ba került.
Az esküvö délelött 11 kor volt, és utánna ebédelni mentünk egy igen jó étterembe volt egy külön aprócska terem lefoglalva. Szuper ebéd volt, az kb 200.000Ft-ba került. Béreltünk egy házat ahol elszállásoltuk a családot (mert csak mi laktunk a közelben). A ház nappalija nagyon nagy volt, oda vitettük a tortát, ami nem volt nagy, kb 50.000Ft volt, de szuper ízkombináció, és egy szuper cukrázdából.
A gyürük majdnem kétszer enniybe kerültek mint az esküvö, aztán a maldív szigetekre mentünk nászútra.
Köszi! Igazából nincs rá sok pénzünk, de én nagyon szeretném, ha a családunk ott lenne! Ha ez nem lenne fontos, bemennénk hétköznap, és meglenne ingyen, minden nélkül. Szóval ez a szük család, tényleg csak a szüleink és testvéreink. De ha meg már ott ül 10 fő, lehet érdemes felvenni egy esküvői ruhát? De fél óráért ilyen sok pénzért kölcsönözni? Kéne valami ruha az esküvői és a sima alkalmi között. :) Tanácstalan vagyok.
Mi nem tervezünk vacsorát, csak elmegyünk inni a törzshelyünkre.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!