Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kiegészítőkkel hordjam majd a ruhát?
3 hét múlva lesz a polgári esküvőnk, eddig csak a ruhát vettem meg. Rózsaszín kék csipkével, térdig érő, nagyon egyszerű, pont ilyenre vágytam.
Viszont a kiegészítőkkel kapcsolatban nagyon homályos minden. Mivel csipke ruha gyöngyre gondoltam, kerek orrú cipővel és talán egy kis kalappal? Hosszú göndör hajam van...
Szerintetek a harisnya milyen színű legyen?
A ruha ilyen: [link]
A csipkénél szoló résznél a 3-ik ruha, csak rövid újjal és az említett színekkel.
Mit gondoltok?
Nekem a kalap erőltetett, testszínű harisnyát vennék, a gyöngy ékszereket és a kerek orrú cipőt, ahogy írtad. Szép lesz! :)
Sok boldogságot!
Kalap helyett nézd meg esetleg a "birdcage" nevű haj/fejdíszt. Mindenféle színben lehet kapni, nem csak fehérben.
Nekem az egész arcot befedők annyira nem jönnek be, a kis szolidak egy jó dísszel nagyon elegánsak, ami megy a csipke finomságához.
Harisnyának szerintem is a testszínű jó.
Sok boldogságot :)
Köszönöm szépen!
Ti milyen színű cipőt vennétek fel? Az ékszer a cipővel passzoljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!