Szerintetek hordjam?
Figyelt kérdés
Januárban halt meg dédimamám. És én örököltem azt a nyakláncot, amit mindig hordott, míg élt. Nem tudom, hogy eltegyem emlékbe, vagy hordjam. Ti mit gondoltok? Van erre valami szokás?
Az az igazság, hogy sosem volt túl bensőséges a viszonyunk, persze szerettük egymást, csak nem beszélgettünk mégsem olyan dolgokról, mint a nagyszülőkkel például. (Bár talán ez a jóvan nagyobb kor (ill. generáció) különbség miatt lehetett szerintem..)
2012. márc. 27. 17:14
1/10 anonim válasza:
Ahogy jónak érzed, nem kötelező, ha nem akarod vagy félsz, hogy elveszted a nyakláncot.
2/10 anonim válasza:
Hordjad, a nyaklánc arra van, nem arra, hogy a szekrény mélyén lapuljon.
Csak vigyáz ne szakadjon el és ne lopják el.
3/10 anonim válasza:
Ha tetszik, hordjad, ha nem, tedd el emlékbe.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. márc. 27. 17:20
5/10 anonim válasza:
De akkor miért vagyunk lepontozva?? Mi rosszat írtunk? =/
6/10 A kérdező kommentje:
Zöldet adtam mindenkinek!
2012. márc. 27. 17:28
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy folyton a nyakadba kéne legyen, de alkalmakkor nyugodtan felveheted.
10/10 A kérdező kommentje:
a 17:27esre
2012. márc. 27. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!