Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák az egyik ismerősöm esküvőjére ruhát kölcsönözni magamnak?
Tudnék? Tudnék! Bt.
A Grammarikusz utcában van.
ááá.. bocsánat.. előző vagyok.. kölcsönözni szeretnél.. akkor butaságot írtam, mert itt vásárolni tudsz, viszont az alkalmiruhás üzletben esetleg találhatsz annyi pénzért, mint amennyiért kölcsönöznéd.
De itt már tényleg lehet nem abroncsos ruhákat is kölcsönözni: www.lagioia.hu Nézd meg az alkalmi ruhák menüpontban a választékot. A ruhákat ők készítik!
Szerintem nem éri meg kölcsönözni. Ugyanannyiért vagy drágábban fogják adni, és ha valami baja lesz, nem adják vissza a foglalót, pedig egy esküvőn előfordul, hogy leöntik, összerugdossák, esetleg esik az eső/hó és elázik.
Ha tényleg nem kell, max. eladod utána. De 15 ezerért már simán lehet venni ruhát.
Én tegnap vettem menyasszonyi ruhát. Körúti szalonban kölcsönzési díj 170 ezer Ft + tisztítás + 30%, ha tönkremegy (a 170-en felül!), hozzá fátyol 5000-20000-ig. Ugyanaz a ruha a forgalmazótól megvásárlásra 149 000 Ft, a fátylat ajándékba adták. Ha nem tudom eladni esküvő után, akkor is jobban jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!