Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek normális a sógornő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a sógornőm "kívánsága"?

Figyelt kérdés

Most lesz az esküvője, meg vagyunk hívva. Mondtam neki, hogy tökéletes alkalom, hogy végre felvegyem a kék ruhámat. Erre húzta a száját és azt felelte, hogy inkább vegyek valami újat, ne régi szakadt göncbe jelenjek már meg az esküvőjén, ő is megadta a módját a miénken.

Ez a számára szakadt gönc, egyszer sem volt rajtam, 2 éve ott áll a szekrénybe, bezacskózva még a címkéje is rajta van. Kb csak próbálni volt rajtam. Ezt tudja ő is... Nem volt olcsó ruha, sőt nagyon drága volt, sajnáltam is rá a pénzt anno, mert tudtam sose fogom hordani.

Mit csináljak? Tényleg vegyek egy új ruhát úgy, hogy ott áll a szekrénybe szinte vadonatúj alkalomhoz megfelelő ruha ami 1x sem volt rajtam, mert ez a menyasszony kérése?

2015. jan. 11. 20:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem vedd fel nyugodtan a ruhát, neki is megmondhatod, hogy bezacskózva áll a szekrényben, és csak addig volt rajtad, amíg felpróbáltad, szóval kicsit sem nevezhető régi szakadt göncnek. Mondd azt, hogy nincs másik ruhára pénzed. Én tényleg csak akkor vennék másik ruhát, ha kifizetné :D egy buta szeszély miatt nem nyitnám ki a pénztárcámat feleslegesen.
2015. jan. 11. 22:52
 22/24 anonim ***** válasza:
66%
Maradj a kék ruhánál, szerintem nagyon szép lehet. A sógornő kérésével ne foglalkozz egyáltalán, rá se kérdezz többet. Vedd fel és kész. Én a helyedben alig várnám, hogy már felvehessem, nekem nagyon tetszik az a fekete is amit belinkeltél:)
2015. jan. 12. 04:17
 23/24 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon szép a meglévő ruhád, semmiképp se vegyél másikat, csak azért, mert a sógornődnek ez az óhaja. ÉS ha legközelebb az ebédlőgarnitúrátok, vagy a kocsitok ellen lesz kifogása, akkor abból is rohantok újat venni? Ugye nem. Szóval, ne hagyd, hogy beleszóljon az életetekbe, mert ez csak a kezdet.
2015. jan. 12. 08:00
 24/24 anonim ***** válasza:
18%

Kérj kölcsön egy barátnődtől csontszínűt/ekrüt, és mutasd meg legközelebb, h a kívánsáodra vettem új ruhát:)

Könyörögni fog, hogy a kéket vedd fel inkább:P

2015. jan. 12. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!