Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek normális a sógornő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a sógornőm "kívánsága"?

Figyelt kérdés

Most lesz az esküvője, meg vagyunk hívva. Mondtam neki, hogy tökéletes alkalom, hogy végre felvegyem a kék ruhámat. Erre húzta a száját és azt felelte, hogy inkább vegyek valami újat, ne régi szakadt göncbe jelenjek már meg az esküvőjén, ő is megadta a módját a miénken.

Ez a számára szakadt gönc, egyszer sem volt rajtam, 2 éve ott áll a szekrénybe, bezacskózva még a címkéje is rajta van. Kb csak próbálni volt rajtam. Ezt tudja ő is... Nem volt olcsó ruha, sőt nagyon drága volt, sajnáltam is rá a pénzt anno, mert tudtam sose fogom hordani.

Mit csináljak? Tényleg vegyek egy új ruhát úgy, hogy ott áll a szekrénybe szinte vadonatúj alkalomhoz megfelelő ruha ami 1x sem volt rajtam, mert ez a menyasszony kérése?

2015. jan. 11. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha azt a ruhát szeretnéd felvenni ,vedd fel.Ne foglalkozz a sógornőddel.
2015. jan. 11. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is az jutott eszembe, mint a 9-nek.

Ettől függetlenül vedd fel nyugodtan. És én rögtön mondtam volna neki válaszul, hogy "nem régi szakadt gönc", mert 1x sem volt viselve soha.

2015. jan. 11. 21:00
 13/24 A kérdező kommentje:
12-es, tudja nagyon jól, hogy sose volt viselve, múltkor pont a szekrényemben szortíroztunk együtt mikor megkérdezte, hogy "jééé ezt a ruhát már sose fogod hordani?"
2015. jan. 11. 21:07
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is simán felveheted. Nehogy már a sógornőd szabja meg, hogy mibe menjél. Nem pizsamába akarsz menni, úgyhogy szerintem egy szava nem lehet. A férjed mit mond erre az egészre?
2015. jan. 11. 21:39
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Megmutatod a ruhát? :)
2015. jan. 11. 21:44
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát a ruha ilyesmi, csak kicsit hosszabb, gyönyörű királykék színe van, és a masni az fehér rajta. (természetesen a templomba egy fehér csipkés bolero-val venném fel)

[link]

A férjem azt mondta, hogy ez a mi dolgunk, ő nem akar beleszólni az ilyen csajos veszekedésekbe.

2015. jan. 11. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
Én is azt csinálnám amit ez egyik kommentelő írt, hogy vegyél egy nagyon csini fehér egybe ruhát és jelenj meg abban az esküvőn :D azzal nagyon fogod idegesíteni :$ :P És csini is leszel :) 21/L
2015. jan. 11. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Ne vegyél fehér ruhát, mert nem illik esküvőre, és az egész násznép bunkónak fog tartani (aki nem tud a ti összezördülésetekről).

Nagyon is csini a meglévő ruhád, vedd fel nyugodtan!

2015. jan. 11. 22:14
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Egyertelmu: kek ruha.

Sogornod tapintatlan volt. Es eletbe lep az egyes szamu onertekelesi szabaly: bunkok szavara nem adunk! :)

2015. jan. 11. 22:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarom megsérteni a sógornőmet azzal, hogy fehér ruhát veszek fel, valószínűleg egész életében benne maradna a tüske és a sértettség... És az egész falu rólam beszélne hónapokig... Akkor szerintem is marad a jelenlegi ruhám, köszönöm a válaszokat :-)
2015. jan. 11. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!