Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlana valaki helyszínt az esküvői illetve a kreatív fotózáshoz Jászberény környékén?
Neked kell eldöntened hogy milyen jellegű képeket szeretnél. Vadregényes, gótikus képekhez tényleg csodás Tura. A Sziráki kastély is lerágott csont, de a parkjában nagyon sok izgalmas részlet van ami szuper háttér lehetne. Nem úgy mint a fölkapott, és népszerű Gödöllői kastély. Ott a legszebb belső terekbe nem lehet bemenni fényképeszkedni, csak a kastély lépcsőházában lehet. A park pedig hiába szép. Csak egy tágas- árnyas zöld terület, és kevés izgalmas háttérlehetőséget nyújt.
Hollókő is jó, ha tetszik a falusi romantika.
A Hatvani kastély is szóba jöhet, de szerintem a Sziráki jobb fényképezkedni.
Mostanában minden jászberényi párt az új Zagyva sétányon fényképeznek. És nem véletlen, nagyon jól néz ki.
De nem kell túlbonyolítani: Egyszer nyáron bicajoztam Jászágó felé és belebotlottam egy esküvői fényképezésbe. Egyszerűen az aranyló szántóföldeken lőttek néhány fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!