Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolsz azokról, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról, akik 20-22 évesen házasodnak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 13:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem az életkor vagy az érettség a baj hanem az hogy annyi idősen hol laknak, miből élnek? Én 28 vagyok de még mindig csak ott tartok hogy házfelújítás, saját kocsim sincs, akkor hova tudnék házasodni? Hát erről van szó... Ha házam lett volna 18 évesen meg kocsim akkor már 9-10 éves gyerekem lehetne.
2015. jan. 5. 11:26
 22/28 anonim ***** válasza:
96%

Én 20 vagyok, a párom 30. Másokról nem kívánok véleményt alkotni, sokféle ember, anyagi helyzet, élethelyzet, élettapasztalat stb. stb. van. Én mióta megismertem a párom(jó pár éve volt már), hozzá szeretnék menni, bár azt elismerem, hogy ha két éve megteszem, már elváltunk volna. Mosmár viszont biztosabb vagyok magunkban, mert a rózsaszín köd réges rég elmúlt, és elmondhatom, hogy a sok-sok vihar után valahogy mégis mindig visszatalálunk egymáshoz. Szeretet, ragaszkodás, elfogadás, megértés, támogatás, vonzalom, számomra ez a recept. Ahogy a szemébe néztem, nyálas vagy nem nyálas, de tudtam, hogy ő az igazi. Sok éve már egy percig sem volt kérdéses, hogy a felesége szeretnék lenni. Mikor dühös voltam is rá, ha elcipel egy anyakönyvi hivatalba, én istenbiz' hozzámentem volna. Ha minden jól alakul, idén végre meglesz az esküvő.

Szerintem ha valaki minden porcikájával érzi, hogy rátalált a megfelelő társra, aki szintén így érez irányában, az meg merhet házasodni. Érzi az ember, ha rátalál a maga gyöngyszemére. Ha 20 évesen, hát 20 évesen, ha 60 évesen, akkor 60 évesen. Én úgy érzem, a mi kapcsolatunk megért a házasságra. Mások kapcsolatáról ezt kívülállóként nem tudom megállapítani.

2015. jan. 6. 00:28
 23/28 anonim válasza:
10%
Úgy kell nekik ....
2015. jan. 7. 08:11
 24/28 id. Géber Péter ***** válasza:
93%
A nejem is és én is alig több, mint 20 évesen házasodtunk össze. Ma is, 47 év után boldogan élünk egymással, két szép gyermekkel, két szép menyünkkel és két szép unokánkkal.
2015. jan. 7. 10:43
 25/28 id. Géber Péter ***** válasza:
És még valami! Ha újra kéne kezdenünk, mindketten ugyanígy csinálnánk!
2015. jan. 7. 10:44
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

Azt gondolom, hogy ez az ő dolguk. Remélem, boldogak lesznek.

Vannak olyan ismerőseim, akik gimi első osztályában jöttek össze, 20 évesen összeházasodtak, és azóta is boldogan élnek. Meg vannak olyanok is, akik 34 évesen házasodtak, és két év múlva váltak. Szóval ez a "aki hamar házasodik, tuti el fog válni" dolog szerintem nem állja meg így a helyét. Vannak, akik nem elég érettek még hozzá, vannak, akik közben változnak, és 10 év múlva válnak, meg vannak olyanok is, akik életük végégig együtt maradnak. Én mindenesetre a legjobbakat kívánom mindnek.

(Azt viszont nem értem (bár nem az én dolgom), amikor úgy házasodnak 20 évesen az emberek, hogy két külön városban tanulnak, anyu-apu fizeti az albérletet, iskolát, esküvőt, nászutat, stb. Számomra a házasság nem azt jelenti, hogy hétvégente két napra látom a férjem. De ha nekik így jó, abba se szólhat bele senki.)

2015. jan. 8. 13:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem telyesen rendbe van az lenne az ideális kor.
2019. júl. 15. 00:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Sok sikert nekik nagyon cuki😍
2019. júl. 20. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!