Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami trükk túlélni a nagy meleget?
Figyelt kérdés
Akiknek nyáron, a nagy melegben volt az esküvője, hogy birtátok ki a nagy melegben a napot?2015. jan. 1. 18:18
1/10 anonim válasza:
Tartsátok télen. Nincs akkora meleg.
2/10 anonim válasza:
A sminkest nem árt meghívni a lagzira, mert nyáron gyorsan olvad le a legtartósabb menyasmink is. Kellemes, árnyékos helyen kell a lagzit tartani.
3/10 anonim válasza:
Voltam már sok nyári esküvőn, de olyat még nem pipáltam, hogy a tűző napon lett volna. Vagy zárt helyen volt, vagy minimum fedett teraszon.
4/10 anonim válasza:
Hát ez aztán nem jó így. Esküdni csak télen szabad. Már csak a meleg miatt is, de azért is mert akkor hosszabb az éjszaka. Nász éjszaka!
5/10 anonim válasza:
Tartsátok ősszel, ha ekkora gondot jelent a meleg.
De szerintem a nyári lagzik min. fedett helyen vannak.
Meg lehet lesz egy nyári zápor is.
6/10 anonim válasza:
Sajnos teljesen kiszámíthatatlan. Nekünk májusban volt, pont azért, mert úgy gondoltuk, hogy akkor nincs se túl meleg, se túl hideg. Na, ehhez képest kb 10 fok volt, és szakadt az eső. Voltam már pl októberi esküvőn, ahol szinte nyár volt. De ha csak a mostani decembert nézzük, kari előtt szinte tavasz volt 15-17 fokokkal.
7/10 anonim válasza:
Emiatt is volt ősszel..
10-15 fok volt, azt hottem meghaloka ruhában, alulról így is melegem volt
8/10 A kérdező kommentje:
Nekünk már foglalva van minden tehat nem tudunk változtatni semmin. Sok dolog volt ami miatt muszáj volt júliusra tenni. A lagzi persze fedett helyen lesz ezzel nincs gond. De attol meg van vagy 40fok
2015. jan. 1. 20:54
9/10 anonim válasza:
Nem nagy ruha ebben az esetben, hanem nyári., szandál hogy ne kelljen harisnya..
Legyen napernyőd, szép csipke, akkor jól mutat. A helyszínen legyen működő légkondi, és legyen benne a szerződésben, ezzel szoktak trükközni, a vőfélyünk mesélte.. És legyenek nyithatő ablakok énjelre
Fotózni reggel 10előtt menjetek
10/10 anonim válasza:
Nekünk 2013 júliusában volt, és nem volt annyira meleg. Azt vettem észre, hogy az elmúlt években nem is volt annyira igazi meleg nyár, csak kb. egy hét igazán tartós meleg,amúgy meg inkább olyan 25 fok.Ha szerencsétek van, talán nem estek bele pont abba a hétvégébe,amikor 40 fok van... Nálunk pl. az volt inkább a gond, hogy fújt a szél,és a fotózáson a szép loknis hajamat szétfújta... A ruha nem volt annyira vészesen meleg,pedig abroncsos és nagy volt. Túléled,nem is gondolsz majd rá,annyi más dolgon agyalsz majd.. Esetleg arra figyeljetek,hogy a vőlegénynek legyen váltásingje, ha kiizzadna.Ő ugyanis válthat ruhát :-) Ne izgulj, az étteremben talán lesz klíma, a jobb helyeken van. Nekünk a polgári szertartás a házasságkötőben volt,ez is előnyös volt, volt klíma. Ezért sem akartam külső helyszínt, az időjárás szeszélyes lehet. És gondolj arra:inkább legyen szép napsütés, mint esős idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!