Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő egyetem alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Szerintetek furcsa lenne ha akkor mennék férjhez amikor én még egyetemre járok? Van még 3 évem. Én 23 vagyok, a párom 29.
2014. dec. 21. 09:23
 1/9 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt és 3 éve élünk együtt. Szóval nem is lenne túl korai. Szerintem. :)
2014. dec. 21. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne furcsa, a ti dolgotok, hogy mikor tartjátok.
2014. dec. 21. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Én az asszonynak előfeltétellé tettem, hogy végezzen az egyetemmel, mert addig nincs házasság. Ugyanis nem egy diákot akarok elvenni.
2014. dec. 21. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Én is egyetemista voltam, amikor férjhez mentem. 10 éve.
2014. dec. 21. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Szia

Nekem is van meg ket evem, de en amugy is estin csináltam munka mellett, ugy hogy szerencsére van 4ev munkaviszonyom is..

Nyáron volt az eskuvom, most halasztok egy kicsit mert jovoheten születik a kislányunk. :)

2014. dec. 21. 09:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát én semmiképpen nem lehettem volna estis. :) Meddig leszel passzívon a babával? Egyetemen hogy fogadták?
2014. dec. 21. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Én 24 vagyok, tavasszal esküdtünk, ami nekem a bsc befejezése után volt, az msc vége előtt nem sokkal. A férjemnek már a phd is megvan. De én még diák maradok pár éveig, mert én is egy phd-re gyúrok. Még 4 évet nem akartunk volna várni az esküvővel.

2014. dec. 21. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly mentem férjhez, szintén nappalis egyetemistaként :)

A csoportomból idén nyáron 5 lány ment férjhez, 2 eleve már férjnél volt, amikor az egyetemre jött, mindannyian huszonévesek vagyunk, szóval nem olyan ritkaság ez :) (Anyósomék mindketten egyetemre jártak, mikor összeházasodtak, csoporttársak voltak az orvosin, és nem ők voltak az egyetlenek, szóval régen sem ment ez másképp). Valakiknél már baba is van, pedig az nem "csak egy papír" egyetem mellett, mint a házasság... :)

Szóval nyugodtan házasodjatok össze, nem te leszel az első, és nem is az utolsó egyetemista feleség, sok boldogságot! :)

2014. dec. 21. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:

5-s vagyok :)

Ezt a teljes trimesztert kihagyom,jövő szeptemberben megyek vissza! :)

2014. dec. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!