Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegetáriánus étel esküvőre - mi legyen?
a rántott hülyeségeket mellőzzétek, mert azt senki sem szereti.
a vegetáriánus zöldséget akar enni leginkább, szóval a lecsó meg ilyesmik szerintem teljesen jók! lehet valamilyen zöldséges tészta is még második variációnak.
11-es: VAN olyan vegetáriánus, aki SZERETI a rántott dolgokat, mégha te nem is.
De ettöl függetlenül:
sokféle saláta van, ami laktató: tészta-, rizs-, krumpli-, bulgur-, kuszkusz-saláta, lehet majdnem minde zöldségfélét sütni, párolni, pirítani, de az indiai konyhában rengeteg zöldségcurry ismert, ami jellegében a gulyásnak megfelelö. Töltött káposztát lehet nem hagyományosan is készíteni zöldséges-rizses töltelékkel, és nem paprikás lében fözni, hanem megsütni. Rengetegféle zöldégfasirt ismert, de akár tésztafélék zöldséges mártásban is megfelelöe ételek.
Szerencsére csak vegetáriánusok, tojást, tejet fogyasztanak. Köszönöm a hasznos válaszokat, ötleteket, tippeket!
(azoknak, akik nem humorversenyre neveztek be)
már gyerekkoromban is leszedegettem a rántotthúsról a bundát.
mintha mindent kötelező lenne kirántani.
máshogy elkészíteni sokkal kevesebb időbe telik, és nagy valószínűséggel egészségesebb is.
1-es, én jót nevettem:)
Szerintem legyenek rántott dolgok, grillezett zöldségek, sajtok, saláták (tojássaláta, görögsaláta, stb.)
Csak számoljatok azzal, hogy lehet, a nem vega vendégek is rácuppannak ezekre:)
Sok boldogságot!
Tényleg nem érted, mit ír 1-eske? Én azóta ezen röhögök :D
Amúgy: grillezett/sült zöldségek, saláta, lecsó, stb.
Ahogy elnézem, magyaros jellegű ételek lesznek, én hasonlót tálalnék a vegáknak is.
Pl. lebbencs leves, túrós sztrapacska, ilyesmiket. Bográcsban akár paprikás krumpli is készülhet nekik, kolbász helyett buggyantott tojással, ha azt fogyasztják.
Lehet csinálni rakott tésztát, zöldségekkel, sajttal egybesütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!