Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy áll ez a ruha?
Tudom, hogy nem mindenki szereti a tüll-t, eddig én sem, de megszerettem, amikor felvettem. Kérlek ne a ruhát véleményezzétek, hanem azt, ahogy áll. Sokat segítenétek :)
hú...hát...egy olasz tervező, nem tudom már és 2015- kollekció a kérdés alá belinkelt, amelyiken oldalról vagyok, az 2014-es, a sima fehér az régebbi ruha.
naaagyon jó árban vannak (60 E körül), Erdély.
Szerintem a te alkatoddal találnál sokkal szebbet is.
Szép a ruha, nem is áll rosszul, de nem az igazi.
Tehát vekony vagy, és a hátad is szép, nem vagy gebe, nm vagy plötty.
Viszont ami nekem nem tetszik, az éles határon felül, az az, hogy a te alkatodhoz túl mélyen van a ruha szoknyarészének kezdete., így nem érvényesül a derekad, valahogy nem az igazi az a rész...
A másik két linkelt euháról.. A tüllös nagyon nem jó a mellrésznél, a másik szép lenne, de nekem nem tetszik, és nem is lenne praktikus a szoknyarésze, viszont látszólag az áll a legjobban a felsőrészek közül.
Egyébként ha ezt választanád sem lenne semmi baj..stb csak szeribtem van ami szebben állna, és nem a stílus miatt, hanem tényleg egy kicsit más szabással..
Köszi a válaszokat, valóban nem vagyok magas 1,65 :)
Köszönöm a tanácsaitokat is. Minden szépet Nektek az adventi időszakban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!