Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem mindenki szereti a tüll-t, eddig én sem, de megszerettem, amikor felvettem. Kérlek ne a ruhát véleményezzétek, hanem azt, ahogy áll. Sokat segítenétek :)

[link]

[link]

2014. dec. 10. 20:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen áron vannak,ki a tervező? Nem áll rosszul,a legjobb,amelyiken oldalról vagy.
2014. dec. 10. 21:34
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnálom akiket lepontoztak, én mindenkinek nyomtam egy pacsit :)
2014. dec. 10. 21:35
 23/33 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerülnek?
2014. dec. 10. 21:39
 24/33 A kérdező kommentje:

hú...hát...egy olasz tervező, nem tudom már és 2015- kollekció a kérdés alá belinkelt, amelyiken oldalról vagyok, az 2014-es, a sima fehér az régebbi ruha.

naaagyon jó árban vannak (60 E körül), Erdély.

25/33 A kérdező kommentje:
egy lerakatnál van, amelyik továbbít más szalonoknak...
 26/33 anonim ***** válasza:
Eléggé kiokosítottam magam a témában,rengeteg üzletben voltam,megéri,tényleg jó ár nagyon, olyan 80-110 ezer között vannak az ilyenek átlagban (inkább 100 ezer). Nekünk jövőre lesz az esküvőnk, aki tényleg magas minőségű és kategóriájú ruhát akar,az itthon 150-200 ezer között van.
2014. dec. 10. 21:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Semmi derekad nincs ebben a ruhában,nem jó.Lehet rajta javítani,ha fűzőt veszel alá,így olyan egyenes vagy,mint akinek a dereka-csípője egybe van :S
2014. dec. 10. 22:23
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a te alkatoddal találnál sokkal szebbet is.

Szép a ruha, nem is áll rosszul, de nem az igazi.

Tehát vekony vagy, és a hátad is szép, nem vagy gebe, nm vagy plötty.

Viszont ami nekem nem tetszik, az éles határon felül, az az, hogy a te alkatodhoz túl mélyen van a ruha szoknyarészének kezdete., így nem érvényesül a derekad, valahogy nem az igazi az a rész...

A másik két linkelt euháról.. A tüllös nagyon nem jó a mellrésznél, a másik szép lenne, de nekem nem tetszik, és nem is lenne praktikus a szoknyarésze, viszont látszólag az áll a legjobban a felsőrészek közül.

Egyébként ha ezt választanád sem lenne semmi baj..stb csak szeribtem van ami szebben állna, és nem a stílus miatt, hanem tényleg egy kicsit más szabással..

2014. dec. 10. 22:34
 29/33 anonim ***** válasza:
Ahogy látom nem vagy túl magas (bár, lehet, hogy aztán pont 1,80 vagy, csak rossz a szög), ezért én inkább valami olyasmit javaslok, aminek nincs ennyire lent a dereka, mint ennek/ezeknek, hogy kicsit nyújtsa az alakodat, mert ez a ruha pont, hogy összenyom téged, meg lekockásít.
2014. dec. 10. 22:45
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, valóban nem vagyok magas 1,65 :)

Köszönöm a tanácsaitokat is. Minden szépet Nektek az adventi időszakban :)

2014. dec. 11. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!