Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem mindenki szereti a tüll-t, eddig én sem, de megszerettem, amikor felvettem. Kérlek ne a ruhát véleményezzétek, hanem azt, ahogy áll. Sokat segítenétek :)

[link]

[link]

2014. dec. 10. 20:45
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
31%

Szerintem jól áll a ruha! A felső rész szépen kiemeli a vékony derekad és csinos alakod, a fűzős rész izgalmassá teszi hátulról és megmutatja a hátad, a tüll pedig igazi menyasszonyi ruhává teszi. Olyan hercegnős az egész így, szerintem szép a ruha és szép vagy Te is benne, mert jól áll. :)

De nem is fontos, hogy mi mit mondunk, az a lényeg, hogy Te mit érzel!

2014. dec. 10. 21:12
 12/33 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem jobb lenne, ha kicsit magasabban kezdődne az alsó rész. Így kb. olyan hatást kelt, mint amikor valaki elfelejt övet felvenni és a gatyáját csak a csípőcsontja tartja fenn. Szép alakod van, szerintem találnál szebbet is.
2014. dec. 10. 21:12
 13/33 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nagyon tetszik, viszont az átmenet tényleg lehetne kicsit lágyabb. Esetleg egy selyem szalagot lehetne oda varrni/kötni. :)
2014. dec. 10. 21:13
 14/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Igazából azért kérdezlek benneteket, mert a barátnők, szülők elég elfogultak a témában, csak a nagyon előnytelenre mondanának nem-et.

Ti rámutattok arra, ami tényleg nem előnyös például.

2014. dec. 10. 21:20
 15/33 A kérdező kommentje:
jó ötlet a szalag :D meg is fogom kérdezni a nőt. Apróbb átalakítások engedélyezettek :)
2014. dec. 10. 21:21
 16/33 anonim ***** válasza:
11%
Nem értem manapság miért divat szalagavatóra is hercegnős ruhát felvenni, meg ekkora hisztit csapni miatta.
2014. dec. 10. 21:26
 17/33 A kérdező kommentje:

? hm

Nem értem kedves utolsó, ki hisztizik?

Nekem nem tetszettek kifejejezetten ezek a ruhák, de felpróbáltam már kosár nélkülit, kis kosarast, kis és nagy csipkést, uszályost, végül ez állt a legjobban...és tánc közben is ez a legmutatósabb, no meg úgy éreztem ezek álltak jól nekem.

Nem tudom miért vagy ellenséges, de ha rossz napod van, feküdj le, holnapra hátha elmúlik.

2014. dec. 10. 21:29
 18/33 A kérdező kommentje:

Vagy arra célzol, hogy a szalagavatómra keresek ruhát? Mert nem... az esküvőmre lesz.

Köszönöm az eddigi kedves és hasznos válaszokat! :)

2014. dec. 10. 21:30
 19/33 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem rossz, de eléggé szalagavatós hatást kelt. Illetve a határ tényleg nagyon éles. Összességében válogass még:)
2014. dec. 10. 21:30
 20/33 anonim ***** válasza:
14%
Az első ruha nem áll olyan jól, szélesebb a vállad,mint a csípőd, nem elég szép a derekad (de ezt gondolom te is látod,ha a képre nézel)ez a másikra is igaz. Az áll jól,amelyik képen oldalról vagy,bár szemből is látni kellene
2014. dec. 10. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!