Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy áll ez a ruha?
Tudom, hogy nem mindenki szereti a tüll-t, eddig én sem, de megszerettem, amikor felvettem. Kérlek ne a ruhát véleményezzétek, hanem azt, ahogy áll. Sokat segítenétek :)
Szerintem jól áll a ruha! A felső rész szépen kiemeli a vékony derekad és csinos alakod, a fűzős rész izgalmassá teszi hátulról és megmutatja a hátad, a tüll pedig igazi menyasszonyi ruhává teszi. Olyan hercegnős az egész így, szerintem szép a ruha és szép vagy Te is benne, mert jól áll. :)
De nem is fontos, hogy mi mit mondunk, az a lényeg, hogy Te mit érzel!
Köszönöm :)
Igazából azért kérdezlek benneteket, mert a barátnők, szülők elég elfogultak a témában, csak a nagyon előnytelenre mondanának nem-et.
Ti rámutattok arra, ami tényleg nem előnyös például.
? hm
Nem értem kedves utolsó, ki hisztizik?
Nekem nem tetszettek kifejejezetten ezek a ruhák, de felpróbáltam már kosár nélkülit, kis kosarast, kis és nagy csipkést, uszályost, végül ez állt a legjobban...és tánc közben is ez a legmutatósabb, no meg úgy éreztem ezek álltak jól nekem.
Nem tudom miért vagy ellenséges, de ha rossz napod van, feküdj le, holnapra hátha elmúlik.
Vagy arra célzol, hogy a szalagavatómra keresek ruhát? Mert nem... az esküvőmre lesz.
Köszönöm az eddigi kedves és hasznos válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!