Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt/lesz akinek csak 2 tanus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/lesz akinek csak 2 tanus volt az esküvője? Milyen volt?

Figyelt kérdés
csak egy két tanus esküvőt szeretnénk,anyakönyvvezetőnél és semmi mást.kb 2 hónap mulva lenne.ilyenkor érdemes esküvői ruhát,virágot vagy bármi mást venni?ha csak 2 tanus az egész akkor mit érdemes venni és mit nem?ha volt bármi extra az mennyi volt meg úgy az egész???volt valaki aki csak 2 tanuval ment?akinek igen az milyen volt?mit csináltatok utána?légyszi írjátok le mi hogy volt?ű.köszi előre is!
2010. febr. 1. 12:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenből olyat érdemes választani (ruha, dekoráció, vacsora stb.), ami nektek jól esik, vagy fontos, hogy kereknek érezzétek az egész eseményt, vagy ha éppenséggel mindezt nem tartjátok fontosnak, csak felesleges felhajtásnak, akkor pedig nem kell semmi. A ti ízlésetektől, személyiségetektől függjön.
2010. febr. 1. 14:02
 12/14 anonim válasza:
100%
szia.voltam ilyen esküvőn +1 tanúként. gyönyörű volt, a menyasszony a ruhához ragaszkodott, a többi egyszerű polgári szertartás volt, utána a tanúk hívták meg a párt (csak, így találtuk jónak). csak a ruha került pénzbe, 30000 ft-ba. nekem nagy esküvőm volt mindenféle cécóval, "bohóckodással", imádtam, nekem ez kellett, és egy csomó pénzünkbe került, de nem bántam meg. Szóval ahhoz ragaszkodj amit igazán szeretnél, ha ez a ruha vagy a csokor akkor az. javaslom, hogy valami kis ital vagy étel legyen utána, anélkül azért tényleg elég nomád. de ez nálatok is lehet.
2010. febr. 1. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk öt éve volt az esküvőnk, a polgármesteri volt két tanús, és két héttel előbb volt mint a templomi. Nagyon rövid és vidám volt a szertartás, én egy fehér nadrágban és egy rózsaszín csinos felsőben voltam, a férjem egy rövid újjú ingben, csinosabb nadrágban. (júniusban volt). Utána beültünk egy pizzériába a közelben, koccintottunk is. A templomin rendes menyasszonyiruhában voltam, és oda sokmindenkit meghívtunk.
2010. febr. 1. 15:33
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekünk 3 éve volt az esküvőnk, két tanúval (a barátnőm és a férje), és farmerban, pulóverben mondtuk ki a boldogító igent. Se zene, se flancolás, még csokrom sem volt, sőt gyűrűket sem vettünk. Azóta is nagyon boldogok vagyunk, igaz utána volt egy vacsora szigorúan kettesben. Inkább nászútra mentünk, 5 hétig voltunk Spanyolországban. Nem ezen múlik a boldogság. Az előző házasságomban 80 fős lagzi volt, mégsem lett holtomiglan-holtodiglan.
2010. febr. 2. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!