Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/lesz akinek csak 2 tanus volt az esküvője? Milyen volt?
:)nálunk is villámesküvő lesz,hirtelen jött a dolog,nem a tavaszra terveztük.
akkor nem gáz ha csak beülünk a tanukkal inni valamit vagy ilyesmi?írjatok még légyszi tapasztalatokat kinél hogy volt.köszike!
Nekem is az egyik munkatársam így házasodott.
8 évig éltek együtt a jelenlegi feleségével, a nőnek nem volt kanala, hogy a rokonok előtt bohóckodjon az esküvőn vagy egy étteremben. Lényegében törvényesítették a kapcsolatukat.
Szokás szerint az anyós keze volt a 8 év együttélésben.
Úgy tudom, hogy a férj is azért megéri a pénzét, mert a törlesztés a villámesküvőért az, hogy 3 éve házasok és egyszer sem volt hajlandó házassági évfordulót ünnepelni.
Nem tudom, hogy miért ér ennyit az anyja?
Felesleges huzakodás. A mamika már rég a föld alatt lesz pár év múlva. A huzakodás meg elrontja a kapcsolatukat.
Férfi és nő kapcsolatában nincs helye anyucinak és rokonoknak.
Ha csak rokonok közötti civódás miatt nem volt normális esküvő, valahol szomorú az egész. De sajnos az anyósok már csak ilyenek, nem tudnak normálisan viselkedni.
Szia!
Ha első esküvőd akkor ha szeretnél vegyél fel esküvői ruhát, ha elvált vagy, vagy csak visszafogottabb ruhát szeretnél vegyél fel egy szép kosztümöt, lehetőleg világos pasztell színűt. Szerintem kötess egy kedves csokrot, vagy egy különlegesen feldíszített cserepes virágot (kicsit) vigyél. Nekem cserepes volt-nagyon különleges és ki is ültettem utána:)
Utána a tanúkkal ihattok, vagy kajcsizhattok egyet...
De Ti kettesben szerintem menjetek el egy ünnepi ebédre, vacsira...
Ez csak rólatok szól!
Gyertyát is gyújthattok (kb 1500-2700 között van)
attól függ melyik teremben tartjátok.
Meg persze teremdíj, ha a termet szeretnétek, vagy csak az irodában az nem tudom mennyi.
Sok-sok boldogságot Nektek!
Szia!
Nekünk ugyan nem két tanús esküvőnk volt, de majdnem. A tanúkon kívül ott voltak még a szülők és a testvérek, összesen vagy 10-en.
Mi ingyenes szertartást kértünk: ne legyen se virág, se pezsgő, se zenész, se versmondó, se beszéd, se semmi. Én egy egyszerű, mályvaszínű kosztümöt vettem fel fehér fűzővel, a párom meg a szokásos öltönyét. Csokrom sem volt.
Szerencsére az anyakönyvet a kedvünkért nem vitték át az irodába, sőt: az anyakönyvvezető és az asszisztense a mi kedvünkért is ünneplőbe öltözött, és a szokásos zenét is bekapcsolták. Zenére vonultunk be, aztán a beszéd kivételével minden ugyanolyan ünnepélyesen történt, mint egy félórás szertarzás során. Éppencsak ez maximum 10 perc volt, mindennel együtt. Gyűrűhúzás alatt is volt szép zene (azt hiszem. Enya), meg a kivonulásnál is. A párom bátyja videózott, a menyasszonya meg fényképezett. Ennél egyszerűbb és szebb szertartást el se tudtam volna képzelni: semmi giccs nem volt benne (mint pl gyertyagyújtás és társai), ugyanakkor nagyon ünnepélyes és bensőséges volt.
És hangsúlyozom: egyetlen fillérünkbe sem került. :-)
Utána elmentünk ebédelni egy közeli étterembe, az került kb 30 ezer forintba.
Nekem két tanus esküvőm volt és tökéletes volt így. Mondjuk nekem gyerekkorom óta szó szerint rémálmom volt, hogy valaha végig kell mennem , kiöltözve, rengeteg vendég előtt az oltárig úgyhogy nem is nagyon vágytam másra. Hozzáteszem, hogy nekem a házasság sem igazán jelent semmit. Nekem az számít, hogy a páromat szeretem és vele akarok együtt lenni. Hivatalosítani pedig azért hivatalosítattuk a kapcsolatunkat, mert ez azért megkönnyít 1-2 dologot.
Ne azt nézd, hogy mások mit fognak szólni, hanem azt, hogy te mit szeretnél. Előszőr én is azt mondtam, hogy jó, legyen egy kis ünnepség, meg hívjuk meg a barátokat, szűk családot, mert ugye így illik. De aztán az esküvő előtt két héttel annyira bediliztem a gondolattól, hogy nekem "bohóckodnom" kell ennyi ember előtt és amúgy is rémálmom, hogy majdnem kidobtam a páromat. Szal a vége az lett, hogy csak lefújtuk a bulit és abban a pillanatban megkönnyebültem és jól éreztem magam. És nem, nem bántam meg egyáltalán, hogy így alakult, most már mondhatom ezt pár év távlatából, pedig voltak egy páran, akik azt mondták, hogy jajj, majd megbánom, hisz ez életem legboldogabb napja. Baromság... az én életem legboldogabb napja nem ez, hanem mikor a párommal végleg összekerültünk, ennek pedig semmi köze az én házasságkötésemhez.
Szerintem döntsd el, hogy te mit szeretnél és ne azt nézd, hogy mit fognak mások szólni, ha... Ha az lesz, ahogy TI akarjátok, akkor tökéletes lesz úgy ahogy lesz, akár farmerben leszel, akár kiöltözve, akár csokorral, akár csokor nélkül, akár gyújtotok gyertyát, akár nem.
Sok boldogságot!
Szia!
Szia!
Nekem ilyen esküvőm volt(7 éve)
Csináltattam szép menyasszonyi ruhát,a férjemen rendes öltöny volt.A tanunk a barátnőm és férje voltak,
csináltattunk szép rózsacsokrot,volt a férjemnek és a tanunak is kitűzője.
Összesen 100 ezer forint volt az esküvő,a ruhákkal,cipőkkel,fényképekkel,szertartással,fodrásszal,sminkkel,mindennel együtt.
Utána elmentünk egy stakehause-ba megebédelni,ez is benne volt a 100 ezer forintba:)
Nem bántam meg,hogy ilyen pici volt az esküvőnk,egyébként sem szeretem a tömeget,képmutatást....
A szülőkkel volt nehezebb,de ma már senki nincs megsértődve,megértették,hogy mit szeretnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!