Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mekkora összegre számíthatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora összegre számíthatunk a dekorostol?

Figyelt kérdés

Árajánlatot kertem egy dekorostol , aki egyben viragkoto is.

Jövő nyáron lesz az eskuvonk kb 100 vendéggel .

Amit kertem:

100 szék felszoknyazasa masnival

8 koszoruslany csokor(ezek lesznek az asztalok díszei is)

1 menyasszonyi csokor (gömb, rozsabol)

1 széthullo dobó csokor

3 férfi kitűző

1 kar dísz

1 főasztal dísz

1 kis asztal dísz az anyakönyvvezető asztalára

Asztal felszámozasa

A bejárathoz egy tábla hogy ki melyik asztalnál ül

Es a torta tetejére egy pici virág dísz

A hölgy azt mondta hogy 2 heten belül küldi az ajánlatát . Szeretnek egy picit informálódni . Nagyvarosrol van szó .

2014. dec. 1. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
köszönöm, én számítok rá nagyon! Tudod, egyedül dolgozom és nincs nagyon rálátásom, hogy más mennyit kér mindezért. Azt kívánom, hogy tisztességes áron tisztességes munkát kapj! nem pedig olcsóóóót:)
2014. dec. 1. 20:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Mint ígértem megírom a végösszeget:) összesen 110.000 Ft ebben minden benne van a felsorolt tételekből kivéve a homok szóró szett.
2014. dec. 9. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Fúúúúúúhhh, amindenit!!!! Már csak úgy legyen, hogy mindezért gondos, szép munkát kapj, mert árnak nagyon jó, itt már csak a minőségen bukhat meg a dolog.

Drukkolok Neked.

Nekem egész kis gyűjteményem van az esküvői borzalmakról.

2014. dec. 11. 20:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Próbálok pozitívan állni a dologhoz:) nagyon sok referenciát lattam a hölgytől , es többen is ot ajanlottak.
2014. dec. 13. 11:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Na en 120 ra tippeltem. Homokszoro szetthez valot talalsz a tescoban, nagyon szep uvegek vannak, realis aron.
2014. dec. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!