Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora összegre számíthatunk a dekorostol?
Árajánlatot kertem egy dekorostol , aki egyben viragkoto is.
Jövő nyáron lesz az eskuvonk kb 100 vendéggel .
Amit kertem:
100 szék felszoknyazasa masnival
8 koszoruslany csokor(ezek lesznek az asztalok díszei is)
1 menyasszonyi csokor (gömb, rozsabol)
1 széthullo dobó csokor
3 férfi kitűző
1 kar dísz
1 főasztal dísz
1 kis asztal dísz az anyakönyvvezető asztalára
Asztal felszámozasa
A bejárathoz egy tábla hogy ki melyik asztalnál ül
Es a torta tetejére egy pici virág dísz
A hölgy azt mondta hogy 2 heten belül küldi az ajánlatát . Szeretnek egy picit informálódni . Nagyvarosrol van szó .
Informálódás céljából több ajánlatot kellene kérni különböző cégektől a városodban, azokat lehet majd összehasonlítani, és eldönteni, nektek melyik éri meg.
Pár tízezer forinttól a határ a csillagos ég, annál konkrétabb infód úgysem lesz, mint a két hét múlva érkező ajánlat...
A székszoknya masnival kapásból 250-450 ft/db áron mozog, tehát csak az a része 25-45 000 ft lesz.
Csokrok függnek a virágoktól (milyen fajta és hány szál), de a menyasszonyi 5-8-10 000 ft is lehet.
A kitűzőket és 1500-2500 között láttam, kb. ennyiben vannak a kardíszek is, ha csak 1 szál virágból van.
Az asztaldíszek ára szintén virág és nagyság függő.
Én amelyik dekorossal beszéltem ott azt mondta 1800-2500 ft/főre szokott kijönni a dekoros díja, attól függően, hogy mennyi mindent kell felrakni. Így akár 180 000 ft is lehet neked.
Igaz, nekünk 60 főre, de 78.000 .- volt a dekor. Székszoknyákkal, teljes harci dísszel, virágokkal. Vidéken. A barátnőméknél is kb. 50 fővel számoltak, nálunk 100.000 volt úgy, hogy az étterem eleve szép volt, alig pár dísz volt felrakva, Budapesten.
mondjuk mi nem árajánlatot kértünk, hanem mondtuk, hogy nekünk ennyi van rá, mit tud kihozni ennyi pénzből. Mi 50-et mondtunk, erre ő azt mondta, hogy 75ért megcsinál mindent, székszoknyát, kinti díszítést, ülésrendet, kitűzőket, csokrokat, mindent.
100 szék felszoknyazasa masnival
- Felrakással együtt kb. 6-700 forint, ha ti elhozzátok és a család megoldja, akkor 4-500 forint székenként.
8 koszoruslany csokor(ezek lesznek az asztalok díszei is)
- Egyszerűbb, de mutatós körcsokor, ami mutat egy asztalon is, 3-4000 forint darabonként.
1 menyasszonyi csokor (gömb, rozsabol)
- 20-25 szállal számolva nagyságrendileg 10-12000 forint
1 széthullo dobó csokor
- kb. 3-4000 forintra tippelek
3 férfi kitűző, 1 kar dísz
- 1000-1500 forint darabja
1 főasztal dísz
- 10 ezer forint körül
1 kis asztal dísz az anyakönyvvezető asztalára
- kb. 3000 forint
Asztal felszámozasa
- kiviteltől függően 500 forint körül asztalonként
A bejárathoz egy tábla hogy ki melyik asztalnál ül
- grafikus által tervezve, kemény hátlapra ragasztva, A2 méretben 10 ezer forint körül
Es a torta tetejére egy pici virág dísz
- 1-2000 forint a bonyolultságtól függően
Nagyságrendileg a fentiek alapján én 150 ezer körül látom a várható végösszeget, ami a reális ár alsó határa egy ekkora rendezvény esetében.
Remélem, tudtam segíteni, sok boldogságot. :)
Amit én részleteztem az 5. hozzászólásban, az az ár már feltételezi azt is, hogy az adott szolgáltató számlát ad, garanciát vállal, és nem éhbérért dolgoztatja az alkalmazottait. :) Sőt, még a székszoknyát is félig szabott, masszív anyagú típussal vettem, nem 200 forint/darab áron bérelhető bélésselyem szörnyűségekkel számoltam.
Na meg ugye ülésrend és ülésrend, asztalszám és asztalszám között is vannak különbségek. Nyilván egy ilyen ( [link] olcsóbb, mint egy ilyen [link] vagy egy ilyen [link] és ugye ez nyilván az árán is látszik.
Biztos ki lehet minden tételt hozni olcsóbban, sőt annál is olcsóbban, de kérdés, hogy megéri-e.
Átfutottam a dolgot, és erősíthetem az 5-ös hozzászóló számításait, kapásból nekem is 150 ezer jött ki. Igaz én még hozzátennék egy csipetnyi bontási költséget is, mert az étterem elvárja, hogy ott legyen a dekoros nyitáskor és minden "vackát" vigye minél hamarabb el. A székszoknya természetesen minimum napszövet szabottan, az alá nem megyünk:) organza masnival. Itt én egy kicsivel kevesebbet számítottam, viszont az asztalszámoknál meg többet.
Tehát én 165 ezerrel nyitnék.
Kutyakíváncsi vagyok, hogy milyen árat kapsz, légy olyan kedves, írd meg.
Sok boldogságot!
D+V+G
Köszönöm a jo kivansagokat is.
Mindenkepp megirom , en is kiváncsi vagyok :) sőt az eskuvo után képeket is kaphattok a dekoraciorol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!