Mire számíthatunk, mit tegyek?
A férjem elütött egy biciklist nem tudom hogy történhette igazából ő sem csak a puffanásra emlékszik. Ne ítélkezzetek kérlek nagyon jó ember ő már 30 éve vezet napi szinten van hogy több 100km is megtesz és soha semmilyen balesete nem volt még,még gyorshajtása sem, nem is szokott.A rendőrség szerint ő nem olt elég körültekintő, vagy elővigyázatos, nem tudom nem lehet kiszedni belőle a részleteket. Egyszerűen nem tudom elképzelni róla erre felé szűkek az utak sok a biciklis, részeg...nem hiszem hogy csak ő lenne a hibás, de nem is ez a lényeg ....
Nagyon ki van készülve. Nem eszik nem beszél csak a kórházat hívogatja....Mit tegyek hogyan segítsek neki, mire számíthatunk?
Sajnálom a férjedet...
Mi van a biciklissel?
Dehogy ivott, és gyógyszert sem szed...
Azt mondták súlyos a sérülése de nem az intenzíven van, eltört a keze és agyrázkódást kapott....
Köszönöm mindenkinek a választ.
Sikerült egy kicsit megnyugodnia, bementünk a kórházba, és ha az éjszaka nem történik semmi a biciklis holnap haza is mehet...
Megkönnyebbültünk....
(Nem tudom ki járt erre én mindenkinek zöld kezet adtam)
És nagyon nagyon köszönöm hogy így megnyugtattatok...
Kedves negyedik válaszoló!
Gratulálok az értékrendedhez. Döbbenet, milyen gerinctelen alakokat elbír ez a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!