Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény, nem keresztény esküvő? (Több lent. )
"Templomi esküvőt kéne csinálnunk"
Ez mondat elég sokatmondó, de nem az én tisztem bárkinek a minősítgetése.
Igen, egyébként lehet egy megkereszteltnek és egy nem megkereszteltnek egyházi házassága, anélkül, hogy a kereszteletlennek kéne keresztelkednie. De időben kell szólni, mert kérvényezni kell ezt az igényt az egyházmegye felé.
komolyan ki talata ki ezt a baromsagot a keresztenyekrol hogy csak gyerekcsinalas miatt swzexelnek?
Ez a legnagyobb hulyeseg amit hallottam
Szex Isten ajandeka a hazassag keretein belul.
A biblia azt irja hogy rendszeressen kell egy hazasparnak szexelni es szo sincs gyereknemzesrol.
Mielott hulyeseget allit valaki nezzen mar utana a konyv cime ,,biblia,,
Nálunk ugyanez, csak én vagyok a "pogány". Ott is megy a susmus, meg a kérősdi, hogy de, keresztelkedjek meg... hát a nagy francokat! Nem hiszek Istenben, csak azért nem fogok keresztény lenni, mert ŐK úgy akarják.
A párommal megbeszéltem, hogy én nem vallásoskodok, plusz, ha meg is kereszteltetném magam, attól ugyanúgy képmutatásnak tartanám a templomi esküvőt. Ő elfogadta, a rokonai meg pont nem érdekelnek, hisztizzenek csak.
Persze hogy megengedett hiszen ezt is irja a konyv annyit szulj amennyitr etetni tudsz.
ES igen sok hivo szuzen megy ferjhez egymas iranti tiszteletbol nem szexelnek hazassag elott es azert is mert ezt irja az ige
Eleg szomoru hogy kersztszu lettel ha egyatalan tudod mi a feladata a keresztszulonek.
A papot megvasarlatod talan de istent es magad nem csapod be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!