Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a meghívottak szokásai és ízléseit, az miért nem két tanús esküvőt tart?
A rántott husi tök finom kaja! :)
Egyébként meg sose fog kiderülni, hogy mégis mi volt a kérdező problémája????
Vannak fokozatok, van aki csak kötekvős és kiakad mindenen és van, ami tényleg túlzás a pár részéről. Azért azt ne felejtsük el, hogy sokszor a pár és a vendégsereg ízlése alapjaiban eltér és aznap a pár nem szeretné kellemetlenül érezni magát a cigány zenétől, vagy a tűzön pörgetett malactól, ha egyikük sem az a típus.
Ha valaki vega kaját szolgáltat fel egy falusi lagzin, az sokaknál kiverheti a biztosítékot, de érthető, ha a pár meggyőződésből nem eszik húst.
Nálunk meg kellett húzni a vonalat, mert a család olyan szinten csak a vendégek igényeinek kiszolgálására tudott gondolni az esküvőnk kapcsán, hogy nem csak a menüt kellett az unokatesók ízlése szerint alakítani, de még a ruhámat is aszerint akarták meghatározni, hogy szerintük mi tetszene a többségnek és adott ruhákat azért utasítottak el, mert jujj, xy mit szólna.
A zenénél mondtam azt, hogy "most elég", akkor újratárgyaltuk a ruha kérdését a vőlegényemmel, egyedül választottam ki a végső nyertest, a menüt is saját magunk választottuk végül ki (semmi extrára nem kell gondolni, hagyományos menü volt, de desszertnek olyat választottunk, amit mi szeretünk, nem a Kati néni...)
Zenénél lettünk a leginkább kiutáltak, mert DJ lett.
Kérdés, hogy mennyire extrém, amit a pár kitalált? A többség számára ehetetlent tálalnának fel? Rövid lesz a ruha eleje? Nem lesz templomi? Mi verte ki ennyire a biztosítékot, hogy szerinted 2 tanús esküvő járna nekik?
Mi a nyár elején voltunk egy vegán és antialkoholista esküvőn.
A menyasszony ilyen tipikus, nem mérgezem a testem semmivel fittnesszcica.
Alapvetően rendes csaj, de annyira klisé, hogy azt hittem csak a filmekben van ilyen.
A kaja izetlen volt, a társaság hatalmas, sok gyerek... Mi is a lányomra és a terhességemre hivatkozva korán leléptünk.
Útközben betértünk az egyetlen nyitva talált fogadóba.
Éjfélre a nasznep több mint fele ott mulatott, a vendéglőt kiürítettük, semmi alapanyaguk nem maradt.
Ők nagyon jól jártak az esküvővel.
Mi meg buliztunk egy jót.
"Egyébként meg sose fog kiderülni, hogy mégis mi volt a kérdező problémája????"
Reggel hat előtt kiírtam a kérdést és délelőtt tízkor már ezen problémázol? Tudod van aki nem ül itt egyszerre órákat és nem is netezik óránként.
Milyen konkrétumokat vártok? Konkrétan arra gondolok, hogy aki nem fogja fel, hogy gyakorlatilag vendégséget csinál, elvárja, hogy mindenki jól érezze magát és terjesszék, hogy milyen szuper volt esküvő és milyen jól megszervezték, elvárja azt, hogy a bizonyos összeg felett adjanak ajándékot, és akkor ilyeneket talál ki, hogy kötelező(!) játékokat szervez, mint a gólyatáborban; mivel szusi bárban ismerkedett meg élete szerelmével, ezért szusit etet mindenkivel mást nem; vagy ha rock kocsmában ismerkedtek meg, akkor a 60-70 éves rokonait bőrfoteles füstös kocsmába viszi; metál zenét vagy vivaldit lehet csak hallgatni, de felháborodik, hogy miért nem táncol senki és így tovább és tovább és tovább.
Itt is mindenki mindig azt írja, hogy ez a ti napotok és senki mással nem kell foglalkozni. Ja. Ha nem hívják el őket. Ha igen, akkor kell velük foglalkozni, mivel vendéglátó vagy és bőségesen meg is ajándékoznak, szóval azért úgy állni hozzájuk, hogy ne foglalkozz senkivel, csak te számítasz... Elég érdekes finoman szólva.
A kérdés ÁLATLÁNOSSÁGBAN szól mivel itt folyton azt látom, hogy de ne foglalkozzatok senkivel bármiről is van szó, csak a ti napotok.
Ennyi erővel ti meg nem válaszolni akartok, hanem csámcsogni mások életén, azért akartok konkrét példákat.
Akkor ÁLTALÁNOSSÁGBAN:
Olyan esküvöröl még nem hallottam, ahol TELJES MÉRTÉKBEN figyelmen kívül hagyják a meghívottak véleményét.
Olyat igen, ahol RÉSZBEN nem CSAK a vendégek ízlést vették alapul, hanem a fiatal párét is.
Az normális, ha olyan zenét/kaját nem tartanak a saját lakodalmukon, ami nekik EGYÁLTALÁN nem jöhet szóba, viszont nem CSAK a saját ízlésüket veszik figyelembe.
Tehát zene témában például NINCS lakodalmas zene (mert az a pár útálja), de ettöl eltekinve nemcsak metállt akarnak, hanem többféle zenét a kettö között valahol.
Vagy a kajánál ha nem szeretik a töltött káposztát, akkor azt ki lehet hagyni, de nemcsak szushi lenne, hanem többféle vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!