Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok? Van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Van ilyen?

Figyelt kérdés
18 vagyok a barátom 27.Úgy érzem megtaláltam azt a férfit aki végre normális.Kapcsolatunk elött senkije nem volt akivel komolyabb lett vna a dolog.Mindenki ismeri a faluban és tényleg mindenkinek ez a véleménye h ha vki aztán "jógyerek"akkor ő tényleg az.Nincs semmi probléma a kapcsolatunkban és én is érzem h ő tényleg nem az a tartsunk háremet jellegű pasi,pedig kimerem jelenteni h jóképű,helyes...stb.Én visszahúzódó vagyok,nem szeretek discóba járni,nem volt sok barátom de nem is vágyom rá.Úgy érzem h ő az igazi minden szempontól,amit eddig meg nem éltem még át azt meg vele is áttudom majd élni.2 éve vagyunk együtt,ebből 1 éve itt "lakik"nálunk,és jól működik a dolog.1éve volt is egy "eljegyzés"féle.A kérdésem az vagyis véleményt várok h mennyire tudjátok elképzelni h ennek a kapcsolatnak hosszú élete legyen?
2010. jan. 28. 09:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Korkülönbségetek miatt kérdezed? De ezt úgysem lehet megmondani mennyire hosszú lesz. 22/L
2010. jan. 28. 09:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmi akadálya hogy hosszú életű legyen. leírtad minden működik, minden oké. semmi gond.

a korkülönbség miatt aggódsz? Vagy mert fiatal vagy?

2010. jan. 28. 09:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
életfogytiglan
2010. jan. 28. 09:07
 4/17 A kérdező kommentje:
korkülönbségek miatt,tapasztalatok,vélemények és úgy a mai korunk miatt kérdezem. :)
2010. jan. 28. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
59%

Hát én őszintén fogok válaszolni. Szerintem nem szabad még összeházasodni. Sőt, pont most válnak 3-an is a környezetemben, akik az elsőhöz mentek hozzá. Az a baj, hogy ha még nem is most, egy idő után valamelyik fél rájön, hogy még keveset élt, kíváncsi lesz milyen lehet mással. Nem mondom, hogy ez mindenkire igaz, de a nagy %-ára igen. Az én páromnak előttem egy 7 éves kapcsolata volt. Az volt neki az első. Aztán szakítottak, mert a párom rájött nem élt még eleget, szerette volna a szexet mással is kipróbálni. Szakítottak. És összeteszem a két kezem, hogy nem egyből én jöttem. Eltelt két év, addig volt jó pár nővel. Amikor kitombolta magát, akkor ismerkedtünk meg. Nem azt mondom, hogy nálunk nem lehet baj, csak valamennyivel kisebb az esély. Nekem sem ő volt az első, de még a második sem.

Szóval szerintem nagyon veszélyes az első szerelemhez hozzámenni. Nekem ez az őszinte véleményem.

2010. jan. 28. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 voltam, a párom 24 amikor összejöttünk. Semmi problémánk nincsen, pláne nem a korkülönbség miatt. Pedig bevallotta a párom, hogy ő legbelül tartott tőle.

Már négy éve vagyunk együtt, három éve együtt lakunk és megy ez, hidd el, ha összeillik a pár.

2010. jan. 28. 09:09
 7/17 A kérdező kommentje:

09:08-as!Nem akarunk mi egyelőre házasodni :)

Igen,egy köves gyűrű van a bal kezemen amit mi magunk közt eljegyzésinek mondunk de tudjuk h lagzi nem lehet mégtöbb okból is kifolyólag.Ez egy fura téma számomra hiszen ahány ház annyi szokás.A te környezetedben 3 ilyen pár is van akinek nem ment,de pl páromnak mind a 2 bátyja elvette a barátnőjét úgy h ők voltak az elsők nekik,és még együtt vannak 10 és 15éve házasok :)

Én a magam részéről nem félek h élni akarok még,írtam hogy discóba nem járok,sztem hülyeség.Vtak "kalandjaim"de többet nem akarok.Amit meg eddig nem éltem át azt meg vele is meg tudom tapasztalni.Ettől nem félek.De attól igen h mindenki hiába dicséri agyonra a párom h milyen "jógyerek"legbelül csak férfi :S akiket sokszor nem az agyuk irányítja.

2010. jan. 28. 09:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát az irásodból itélve te egy nagyon nagyon szerény, meghúzodó lány lehetsz...Se disco se buli, hát ..Na de te tudod. Én megvesztem volna annak idején ha egy jó kis tomboló partyt nem nyomhattam volna le min 15x egy évben..Szóval figyeled??? 15 az nem sok 1 évbe..nem nagy számokról beszélek. De azért az embernek, főleg fiatalon egy kis szórakozás nem árt. Amúgy meg ha tényleg ennyire meghúzodó vagy akkor szerintem nem lehet gond..Nem hiszem h 5 év mulva rájönnél h te nem éltél:)) ha most nem érdekel.

DE amúgy itt a saját történetem. Sajnos igen..a szerelemnek nem mondhatod, hogy NE MOST hanem 3 év múlva gyere mert akarok élni..!! Na szóval én is 17 voltam amikor összej9ttünk. Mind2nek első szerelem... Persze még mindig együtt vagyunk és szerencsére semmi probléma...De azért nem tagadom sokszor gondolok közbe arra, hogy nem bántam volna ha egy kcisit később jött volna..Azért mégis!!!! A fiatal éveim "voltak". De persze attól járok bulizni, szórakozni a barátnőjeimmel!!Tehát nem befolyásol ilyesmikbe!!!Csak jó lett volna mással is "kipróbálni":)) Mondom "jó lett volna"..Persze meg nem tenném! Csak visszagondolva irtam mindnet:D

És tudom, hogy jól meg lesztek ti is. Ha most nem tombol benned a vágy a szórakozásra. Akkor nem hiszem h 5-10 év múlva fog előjönni. DE persz az függhet h majd milyen környezetbe keveredtek mind2-en.

2010. jan. 28. 09:30
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Túlságosan bizonygatod, hogy jó lenne, biztos jó lenne... Ez nem jó jel, voltam már én is így. Az igazinál fel sem fog merülni ilyen kérdés benned.
2010. jan. 28. 09:32
 10/17 A kérdező kommentje:
nem bizonygatni akarom,hanem próbálom nektek visszaadni ahogy lehet betűkön keresztül h milyen "helyzeben"vagyok,vagyunk.
2010. jan. 28. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!