Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 6. 19:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
Húú, nekem nagyon tetszik, imádom az ilyen stílusú ruhákat. Ha ilyen alakom lenne, én ezt választanám, de sajnos ez nekem nem állna jól :( De ha neked igen, akkor hajrá :)
2014. nov. 6. 23:31
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld, függetlenül attól, hogy mit írt.

Nekem továbbra is ez marad az álomruhám. Lehet, hogy miután felpróbálom, megváltozik a véleményem, mert nem fog jól állni. De addig csak ebben tudom elképzelni magam a nagy napon :)

2014. nov. 6. 23:34
 23/29 A kérdező kommentje:
#21 Amivel baj lehet, hogy nem vagyok túl magas (ezen majd a cipő valamennyit javít), és hosszú szőke hajam van, ami nem tudom mennyire illik a ruha színéhez. Szerintem átlagos testalkatú, mások inkább vékonynak mondanak.
2014. nov. 6. 23:41
 24/29 A kérdező kommentje:
*testalkatú vagyok
2014. nov. 6. 23:42
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem egy szokványos ruha, de szerintem pont ettől lesz jó. Szép, nekem bejön:))
2014. nov. 7. 00:18
 26/29 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nyugodtan menj el megpróbálni, ha nem áll jól, akkor a Daalanánál "nem fogják engedni", hogy ezt a ruhát válaszd. Nekem is nagyon tetszik a stílusa, hogy nem abroncsos és ilyen lazán omlik le az anyag. A Daalarnánál (szinte) minden ruhát egyedileg varrnak a felpróbált darabok alapján (az egyedileg, csak Rád varrt fűzőikről híresek), így ha bármi módosítás kell, akkor azt úgy oldják meg. Eleve a szín is módosulhat így már, mert anyagot is közösen választotok a ruhához, ha bejön. Szerintem ne aggódj a magasságod miatt, az egy abroncsos hercegnős ruhában sokkal jobban látszana.

Szép ruha, nekem nagyon tetszik, próbáld fel feltétlenül!!!

2014. nov. 7. 06:59
 27/29 Czipó Éva ***** válasza:
100%

Szerintem csinos ez a ruha, de mindenféleképpen próbálj fel majd többféle stílust, hogy lásd mi áll jól Neked!

Illetve, ha ezt a ruhát veszed fel, gondold végig, hogy mennyire illik az esküvő stílusához. Ha egy konzervatívabb lagzitok lesz templomi szertartással, lehet, hogy zártabb ruhát javasolnék! :)

2014. nov. 7. 10:45
 28/29 anonim ***** válasza:
89%
Gyönyörű, dögös és formabontó. Biztos bennem van a hiba (átlag évi 25 esküvőn veszek részt, mivel esküvőiparban dolgozom) de marhára unom az egy kaptafára készülő fehér menyasszonyi ruhákat és nagyon tudok neki örülni ha valaki nem áll be a sorba (én és a párom sem fogunk). Ha áttetsző (bár szerintem sem az) akkor is bátran választhatod ezt. Ez a Te esküvőd a Te ruhád, Te fogod viselni. Neked kell tetszenie (és persze a párodnak).
2014. nov. 7. 11:51
 29/29 A kérdező kommentje:
Neki nagyon tetszik, és a barátnőimnek is. Abroncsosat semmiképp nem akarok, soha nem tetszett.
2014. nov. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!