Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld, függetlenül attól, hogy mit írt.
Nekem továbbra is ez marad az álomruhám. Lehet, hogy miután felpróbálom, megváltozik a véleményem, mert nem fog jól állni. De addig csak ebben tudom elképzelni magam a nagy napon :)
Szerintem nyugodtan menj el megpróbálni, ha nem áll jól, akkor a Daalanánál "nem fogják engedni", hogy ezt a ruhát válaszd. Nekem is nagyon tetszik a stílusa, hogy nem abroncsos és ilyen lazán omlik le az anyag. A Daalarnánál (szinte) minden ruhát egyedileg varrnak a felpróbált darabok alapján (az egyedileg, csak Rád varrt fűzőikről híresek), így ha bármi módosítás kell, akkor azt úgy oldják meg. Eleve a szín is módosulhat így már, mert anyagot is közösen választotok a ruhához, ha bejön. Szerintem ne aggódj a magasságod miatt, az egy abroncsos hercegnős ruhában sokkal jobban látszana.
Szép ruha, nekem nagyon tetszik, próbáld fel feltétlenül!!!
Szerintem csinos ez a ruha, de mindenféleképpen próbálj fel majd többféle stílust, hogy lásd mi áll jól Neked!
Illetve, ha ezt a ruhát veszed fel, gondold végig, hogy mennyire illik az esküvő stílusához. Ha egy konzervatívabb lagzitok lesz templomi szertartással, lehet, hogy zártabb ruhát javasolnék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!