Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
2014. nov. 6. 19:58
11/29 anonim válasza:
Ez bizony áttetsző és nem rózsaszín ruhaközép és az ott valóban a lány köldöke, nem pedig minta. :)
Egyébként nem kifejezetten az én stílusom, de ha neked ez tetszik és illik hozzád, akkor válaszd ezt (gondolom, nem templomi esküvő lesz, mert ahhoz nagyon nem illik).
12/29 anonim válasza:
A tervezőtől meglepően gyenge alkotás, szerintem ennél fényévekkel szebb ruhái is vannak.
A két legnagyobb bajom vele a túldíszítettség és a derékrész lazasága, gyűrődése.
A piszkosrózsaszín és ezüstszürke szín keveréke merész, akár tetszene is más összeállításban, de szerintem két ilyen szín modernebb ill. egyszerűbb szabásvonalat kíván.
13/29 anonim válasza:
szerintem pontosan ugyanezt a ruhát láttam szegeden egy kirakatban, ott nagyon tetszett.
15/29 anonim válasza:
szerintem nagyon jól néz ki:) és én is a csaj köldökét látom:) ja ha annyira akarod meg lehet oldani,de szerintem csak az olyan alkatú lányoknak áll jól mint a képen van:)
16/29 anonim válasza:
Nekem egy nagyon poros függöny jut róla eszembe.
17/29 anonim válasza:
Nekem tetszik az ódon óranyossága, de a köldököd ne látszon ki, mert az közönséges. Szerintem szép, én sosem választanám, de tetszik.
18/29 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, mint a 16-osnak. Mintha piszkos függöny lenne. De egy csinos piszkos függöny :)
19/29 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Egy menyasszonynak ne buggyanjanak ki a mellei, se a köldöke ne látsszon.
20/29 anonim válasza:
nekem olyan ruhák jutnak eszembe róla amiket mutattak egy sorozat bordélyházas jeleneteiben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!