Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 6. 19:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Ez bizony áttetsző és nem rózsaszín ruhaközép és az ott valóban a lány köldöke, nem pedig minta. :)

Egyébként nem kifejezetten az én stílusom, de ha neked ez tetszik és illik hozzád, akkor válaszd ezt (gondolom, nem templomi esküvő lesz, mert ahhoz nagyon nem illik).

2014. nov. 6. 20:21
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

A tervezőtől meglepően gyenge alkotás, szerintem ennél fényévekkel szebb ruhái is vannak.

A két legnagyobb bajom vele a túldíszítettség és a derékrész lazasága, gyűrődése.

A piszkosrózsaszín és ezüstszürke szín keveréke merész, akár tetszene is más összeállításban, de szerintem két ilyen szín modernebb ill. egyszerűbb szabásvonalat kíván.

2014. nov. 6. 20:23
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
szerintem pontosan ugyanezt a ruhát láttam szegeden egy kirakatban, ott nagyon tetszett.
2014. nov. 6. 20:26
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Kifejezetten csúnya.
2014. nov. 6. 20:37
 15/29 anonim válasza:
80%
szerintem nagyon jól néz ki:) és én is a csaj köldökét látom:) ja ha annyira akarod meg lehet oldani,de szerintem csak az olyan alkatú lányoknak áll jól mint a képen van:)
2014. nov. 6. 20:44
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nagyon poros függöny jut róla eszembe.
2014. nov. 6. 21:08
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem tetszik az ódon óranyossága, de a köldököd ne látszon ki, mert az közönséges. Szerintem szép, én sosem választanám, de tetszik.
2014. nov. 6. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is az jutott eszembe, mint a 16-osnak. Mintha piszkos függöny lenne. De egy csinos piszkos függöny :)
2014. nov. 6. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:
64%
Nekem sem tetszik. Egy menyasszonynak ne buggyanjanak ki a mellei, se a köldöke ne látsszon.
2014. nov. 6. 22:07
 20/29 anonim ***** válasza:
91%
nekem olyan ruhák jutnak eszembe róla amiket mutattak egy sorozat bordélyházas jeleneteiben..
2014. nov. 6. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!