Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek köves karikagyűrűt venni? Vagy kieshet?
Simát vegyél. 2 hónapja volt az eljegyzés nálunk. Köves gyűrűt kaptam. Egy nagy kő és több kicsi van bent. Már másodszor vittük vissza mert kiesett a kő. Nem ugyan az a kő.
Vásárláskor mondta is az eladó hogy inkább ne a köveset vegyük. Már bánom.
Mi 3 éve vagyunk házasok, nekem köves gyürüm van, de még soha nem esett ki nem is néz ki, hogy valaha kiesne.
Habár szerintem itt is látszik az ár, minöség. Ha olcsot vesztek akkor inkább kö nélkülit.
Négy éve hordom a köves eljegyzési gyűrűmet éjjel-nappal, takarításhoz sem veszem le, csak az uszodában, strandon nincs rajtam.
Semmi probléma nincs vele, pedig az enyém ugyan gyönyörű (számomra mindenképp), de egy olcsóbb modell.
Nekem egyszer leesett a mosógépről, ahova akkor tettem, mikor kézmosásnál levettem. A nagyobb kő kiesett, de megtaláltuk, visszarakták.
Azóta jobban vigyázok rá. De elrendezésénél fogva egyébként nem tudnám kiütni belőle.
Nem mindegy, milyen a kialakítása. Nekem pl. ilyesmi az eljegyzési gyűrűm, tehát egy nagy kő van, de nem lóg ki, és sok pici, amiket nem is lehetne onnan kiütni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!