Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben vagy Nyíregyházán hol lehet nagyon szép karikagyűrűt venni?
Mi a Vinnai család boltjában készítettük Nyíregyhen (a sétálóban, a Korzónál, Duf Art, Müllerrel szemben) van egy kis üzletük. Náluk láttuk a legnagyobb kínálatot. És mivel ékszerész család, ők maguk készítik a gyűrűket, és gyakorlatilag bármilyet elkészítenek nektek.
Nekünk sima sárga arany gyűrűink vannak, de nem akartuk a totál klasszikusat, ami ilyen domború, hanem egyenes szélű gyűrűket szerettünk volna. És nekik volt olyan fazonjuk, ha meg nem lett volna, elkészítették volna.
Árban is elfogadhatóak szerintem.
Én is a Vinnait tudom ajánlani nagyon. Van egy üzletük a Széchenyi utcán is, nem messze a Bessenyei tértől (az Iskola utca felől), én ott voltam párszor.
De ha akarsz választékot, akkor amit még ismerek, az a Vénusz, az Országzászló tér sarkánál a Luther ház felé. Bár náluk - ha jól tudom - jobban megéri ilyen kis dísztárgyakat, dobozkákat, stb. venni.
Szia!
Én Debrecenben az Ötvös Ékszert tudom ajánlani:
Mi ott vettük a karikagyűrűnket a párommal (hosszas keresgélés után).
Nagyon segítőkészek voltak, szépen dolgoztak és korrekt áron.
Nagy választékkal rendelkeznek, de kérésre akár módosításokat is elvégeznek a választott gyűrűn.
Esetleg a Zafirban is szétnézhetsz:
Köszi szépen mindenkinek!
Már megvan a gyűrű :)
A zafírban vettük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!