Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nők azért szeretik annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért szeretik annyira az esküvőt mert akkor mindenki körülrajongja, ő a legfontosabb, legszebb egy napig?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem mindenki. Nekem kis esküvőm volt (15 fő, szűk család, a "lagzi" egy ebéd volt egy étteremben), de még ez is kicsit kitolta a maceraméteremet. Csak azért nem lett két tanús, mert a szülőket nagyon megbántottuk volna.

A nagyobb lagzi nem feltétlenül jelenti azt, hogy a menyasszony épp a narcisztikus hajlamait éli ki, de van olyan is.

Ahol a menyasszony árgus szemekkel nézi, hogy ki milyen ruhát vesz fel (a vendégek pl), túlzóan reagál az esetleges vélt sérelmekre, vagy arra, ha valaki nem teljes mértékben alkalmazkodik hozzá - ott igen, tényleg arról van szó, hogy saját magát szeretné az esküvő ürügyén a középpontba helyezni.

2014. okt. 21. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan ijesztő mennyi pasi hiszi azt, hogy a nőknek az a minden ha ők lehetnek a "királykisasszonyok". Én inkább megalázónak tartanám ha a vőlegényem azt hinné ruha és a smink ötletekkel van tele a fejem. Amit viszont végképp nem értek, hogy minek súlyos 100 ezreket szertartásra meg ruhára költeni mikor fantasztikus helyekre lehetne nászútra mennyi annyiból...
2014. okt. 21. 10:00
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Én sem szeretek a középpontban lenni, és utálom a felhajtást. Mindemellett azt gondolom, ha egyszer az életben !:) találok valakit, akivel igazán egymásba szeretünk, és együtt akarjuk leélni az életünk, akkor ezt a "nemes eseményt" szeretném megünnepelni a barátainkkal:) Mivel már a család is igen kiterjedt, nem hiszem, hogy "kis esküvőm" lesz, de hagyományos lagzit sem szeretnék. Majd kitalálunk valami középutat:) Az a lényeg, hogy együtt legyünk:)
2014. okt. 21. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:
96%

A kérdés elég provokatív és nem őszinte, de azért elmondom: én szerettem volna, hogy a barátaim örüljenek az örömömnek, és velem/velünk legyenek egy számunkra fontos pillanatban.

Szerintem aznap is volt nálam a földön szebb nő - bár a szépség elég szubjektív, elég, hogy a férjemnek az vagyok. És a legfontosabb sem csak aznap voltam neki.

A férfiak azért utálják annyira az esküvőt, mert nem akarnak elköteleződni?

2014. okt. 21. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Sok nő kompenzál és ezzel akar "barátnők" előtt felvágni is. Persze nem minden nő de ezen az oldalon is nagyon sok kérdésben látszik, hogy a magában az esküvő szentsége vagy polgári fogalom a legutolsó a számít az napban.

"A férfiak azért utálják annyira az esküvőt, mert nem akarnak elköteleződni?"

Nyilván nem hisz normális ember kapcsolat első napján elköteleződik a másik iránt ez pedig ritkán esik egybe az esküvő napjával.

2014. okt. 21. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szerettem az esküvőt, mert akkor kötöttük össze az életünket minden téren a férjemmel. A lagzit meg azért szerettem, mert megoszthattam az örömömet azokkal, akiket szeretek és egy jót szórakoztunk együtt. A hangulathoz tartozott hozzá a menyasszonyi ruha, a torta, meg hasonlók. Amúgy nem tartottunk világraszóló lagzit, inkább kisebb családiasat.
2014. okt. 21. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem. Azért akarunk esküvőt, hogy egy magasabb szintre emeljük a kapcsolatot, többek legyünk barátnál és barátnőnél. Egymás hozzátartozói lettünk hivatalosan.

Nem tipikus szaloncukor esküvőnk volt, mert nekünk nem ez volt az álom. Pici esküvő volt a legszűkebb családi és baráti körrel, ebéddel tortákkal, (15 vendég összesen). Lagzi, rongyrázás és habcsókruha nélkül.

2014. okt. 21. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!