Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért szeretik annyira az esküvőt mert akkor mindenki körülrajongja, ő a legfontosabb, legszebb egy napig?
Nem mindenki. Nekem kis esküvőm volt (15 fő, szűk család, a "lagzi" egy ebéd volt egy étteremben), de még ez is kicsit kitolta a maceraméteremet. Csak azért nem lett két tanús, mert a szülőket nagyon megbántottuk volna.
A nagyobb lagzi nem feltétlenül jelenti azt, hogy a menyasszony épp a narcisztikus hajlamait éli ki, de van olyan is.
Ahol a menyasszony árgus szemekkel nézi, hogy ki milyen ruhát vesz fel (a vendégek pl), túlzóan reagál az esetleges vélt sérelmekre, vagy arra, ha valaki nem teljes mértékben alkalmazkodik hozzá - ott igen, tényleg arról van szó, hogy saját magát szeretné az esküvő ürügyén a középpontba helyezni.
A kérdés elég provokatív és nem őszinte, de azért elmondom: én szerettem volna, hogy a barátaim örüljenek az örömömnek, és velem/velünk legyenek egy számunkra fontos pillanatban.
Szerintem aznap is volt nálam a földön szebb nő - bár a szépség elég szubjektív, elég, hogy a férjemnek az vagyok. És a legfontosabb sem csak aznap voltam neki.
A férfiak azért utálják annyira az esküvőt, mert nem akarnak elköteleződni?
Sok nő kompenzál és ezzel akar "barátnők" előtt felvágni is. Persze nem minden nő de ezen az oldalon is nagyon sok kérdésben látszik, hogy a magában az esküvő szentsége vagy polgári fogalom a legutolsó a számít az napban.
"A férfiak azért utálják annyira az esküvőt, mert nem akarnak elköteleződni?"
Nyilván nem hisz normális ember kapcsolat első napján elköteleződik a másik iránt ez pedig ritkán esik egybe az esküvő napjával.
Hát én nem. Azért akarunk esküvőt, hogy egy magasabb szintre emeljük a kapcsolatot, többek legyünk barátnál és barátnőnél. Egymás hozzátartozói lettünk hivatalosan.
Nem tipikus szaloncukor esküvőnk volt, mert nekünk nem ez volt az álom. Pici esküvő volt a legszűkebb családi és baráti körrel, ebéddel tortákkal, (15 vendég összesen). Lagzi, rongyrázás és habcsókruha nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!