Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha valaki ilyen ruhában jelenne meg az esküvődön?
29-es vagyok- szerintem nagyjából mindegy milyen stílusú a ruha, csak ízléses legyen és a viselője tudja hordani.
A kérdező által belinkelt ruhával az a gond, hogy tramplis, közönséges.
Az általam linkelt gót ruha csak példa arra, hogy vannak stílusos, lélegzetelállító ruhák ebben a stílusban is.
Én voltam egy esküvőn, ahol a vőlegény 17 éves unokatestvére ilyesmiben jelent meg.. az még ennél is durvább volt..
Ilyen fekete fűző, és ilyen szabású szoknyarész, viszont a szoknya tüll volt, fekete-tűzvörös kombinációban...
A menyasszonytól nem hallottam semmit, de a vendégek nagyrészének megvolt a véleménye. Mi is kiröhögtük.. Bár ott a rokonság nagy része nem tudta, hogy illik felöltözni. Komolyan mondom, hogy 40 fős baráti társaság volt a legkulturáltabb. Mindenki úgy öltözött fel, ahogy egy esküvőre kell.
hát sejteném, hogy ez a gáz cucc még téma lesz egy darabig... :)
engem nem érdekel ki mibe jön, szerencsére azért a menyasszony öltözéke mindig eltér a többiekétől :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!