Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha valaki ilyen ruhában jelenne meg az
esküvődön?
A menyasszonyt nem fogja érdekelni. Aznap ő a legszebbnek fogja érezni magát. Egy csomó időt töltött vele hogy az általa legszebbnek tartott ruhát kiválassza, megtervezték a haját a fordrásznál és a sminkjét is. Ő csak akkor érezné rosszul magát ha egy második menyasszonyi ruhás nő táncikálna ott mellette. Sokan nagyon egyszerű esküvői ruhát választanak a nagy napra , de ők is a legtutibbnak érzik magukat aznap a ruhájukban. Tehát a menyasszony életérzéséből nem fogsz levenni ezzel a ruhával. I
2014. okt. 17. 19:04
12/41 anonim válasza:
Semmit.
2014. okt. 17. 19:07
13/41 anonim válasza:
Egyébként az esküvőmre hasonló fekete szoknyában, fekete bakancsban és fekete gót felsőben érkezett a tanúm feket hajú, nem túl életvidám barátnője. Mögöttem ült, fancsali arckifejezésssel végig, mókás kontrasztot nyújtott a fényképeken. Azóta is sokat nevetünk ezeken a képeken, pedig jó pár éve volt.
2014. okt. 17. 19:08
14/41 anonim válasza:
Nem tennék semmit. Nekem tetszik. Persze attól is függ, hogy ki viseli. Nyilván nem áll mindenkinek jó, de az már legyen az illető baja :)
Egyébként konkrétan mi a kérdés?
Baj-e, hogy fekete? Szerintem már nem nagyon figyelnek erre oda, nagyon sokan húznak fekete ruhát.
Vagy baj-e, hogy kicsi különleges, nem a szokásos sablon kis koktélruha? Nem, nekem kifejezetten tetszik.
2014. okt. 17. 19:09
15/41 anonim válasza:
Nagyon tetszik a ruha, nem szólnék semmit, ha ebben jönne, de biztosan kirína a tömegből. Neki lenne szerintem kellemetlen.
Ugyan nem esküvőre való, de nagyon szép ruha!
2014. okt. 17. 19:14
16/41 anonim válasza:
ha amugy is ilyen a stilusa nem lepodnek meg,de teny hogy nem ilyen alkalomra valo.
2014. okt. 17. 19:16
17/41 anonim válasza:
Semmit. Felőlem mindenki olyan ruhát vesz fel, amilyet akar, és amilyenben jól érzi magát. Engem nem érdekel, nem csinálok ilyesmiből gondot.
Felőlem aztán még keringőruhában is jöhetne, akinek úgy tetszik. :D
2014. okt. 17. 19:19
18/41 anonim válasza:
Nekem tetszik, engem nem zavarna ha én lennék a menyasszony. De ha meghívottként ezt szeretném felvenni, megkérdezném előtte a menyasszonyt, hogy zavarná-e.
2014. okt. 17. 19:24
19/41 anonim válasza:
Lehet észre sem venném. Nekem az sem tűnt fel, hogy az egyik vendég ugyanolyan ruhában jött mint a menyecskeruhám. Egyébként meg egészségére. S kedvem elrontani nem tudná, az meg nem érdekel, hogy a többi vendég mit szól, legyen az ő gondja.
2014. okt. 17. 19:41
20/41 anonim válasza:
Semmit.. Akinek olyan stílusa van, hogy ilyet venne fel, annak a hétköznapi életben is az volna, és nem lepődnék meg..
Egyébként a legkvésbé sem érdekelt kin mi van.. Később a fényképken tudatosult csak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!